Rehber Öğretmenlerden Gönül Elleri’ne Destek Sözü!

Yayın: 07:53 - 26.03.2013
Güncelleme: 07:53 - 26.03.2013

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ilçedeki rehber öğretmenlerle işbirliğine başladı. Rehber öğretmenler, okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti ve Gönül Elleri ile irtibatının sağlanması sözünü verdi. Bazı öğretmenler de, Gönül Elleri ailesinin gönüllüleri arasına katıldı.

Tuzla Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile olan işbirliğini sosyal projelerle kuvvetlendirmeye devam ediyor. Mutlu Aile projesinde gönüllü olarak görev alan rehber öğretmenler, Gönül Elleri Çarşısı ile ihtiyaç sahibi öğrenciler arasında da köprü vazifesi görecek. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, ilçede görev yapan rehber öğretmenlerle bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, rehber öğretmenlerle tanışma ve işbirliği görüşüldü.

 

Yayla: Mutlu Ailede Yer Almaktan Gurur Duyuyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, toplantıda yaptığı konuşmada Tuzla Belediyesi ile başarılı projelere imza attıklarını söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya eğitim kurumlarına yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eden Yayla, “Mutlu Aile Projesi içinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Belediyemiz ile çok sayıda projede birlikte çalıştık, çalışıyoruz. Bu hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum” dedi.

 

 

Yazıcı Destek İstedi, Öğretmenler Söz Verdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı da, rehber öğretmenlerden ihtiyaç sahibi çocukların tespiti ve irtibatının sağlanması konusunda destek istedi. Gönül Elleri’nin herkese ulaşmayı amaçladığını belirten Yazıcı, “Özellikle çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz ve hiçbir çocuğumuzun eğitiminin yarım kalmamasını arzuluyoruz.” dedi.

Toplantıya katılıp konuşma yapan rehber öğretmenler de okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti ve Gönül Elleri ile irtibatının sağlanması konusunda söz verdi.

 

Exit mobile version