Sabancı Baharı 2013 Oylamaları Başladı!

Yayın: 06:52 - 02.04.2013
Güncelleme: 06:52 - 02.04.2013

Sabancı Holding,üniversitelerde düzenlenen bir çok festivalden farklı olarak,öğrencilere kampüslerinde görmek istedikleri festivali sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden dördüncü senesinde de kendilerine tasarlatıyor.Gençlerin seçtiği festival içeriğini Sabancı Holding, Mayıs ayında Sabancı Baharı adıyla öğrencilerin kampüsüne getirecek.

 

“İçimiz Kıpır Kıpır Dışımız Bahar” sloganıyla başlatılan ve iki hafta sürecek olan oylamada gençler,facebook.com/sabanciholding adresine tıklayıp kampüslerinde görmek istedikleri festivalleri kendileri belirleyecekler. Kültür/Sanatla eğlencenin bir araya geldiği Sabancı Baharı’nda gençler, atölyelerden oyunlara kadar bir çok şeye kendileri karar veriyor.

 

 

Amatör Müzik Grupları Yıldız Olma için Yarışacak

 

Sabancı Baharı’nda bu sene de genç amatör müzik grupları şarkılarını ana sahneden onbinlere söyleyebilmek için yarışacak. Amatör Müzik Grupları videolarını yükleyip, Sabancı Baharı 2013 sanatçısının alt grubu olarak sahne almak için yarışacak. Buna da yine facebook.com/sabancı holding sayfasından gençler karar veriyor olacak.

 

-“Sabancı Baharı Dördüncü Yılında Artık Bir Marka”

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul Sabancı Baharı’yla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Sabancı Baharı artık bir marka. Dördüncü yılında gençler tarafından beklenen ve talep edilen bir festival haline geldi. Sabancı Holding olarak da;“birlikte yaratmak” felsefesine her zaman inandık. Gençler bizim için çok önemli. Sabancı Baharı da bu felsefenin bir sonucu.Sabancı Baharı’n da gençler karar veriyor.” dedi.

Kurtul şöyle devam etti: “Bu vesileyle gençlerin tasarladıkları, baştan sona katılımcı olacakları ve gönüllerince eğlenecekleri bir festivali Sabancı olarak bazı üniversite kampüslerinde bu sene de hayata geçiriyor olacağız.Bu hem eğlendiren bir festival hem de kültürel ve sanatsal olarak da gençlere katkıda bulunacak bir etkinliktir. Son üç senede yaklaşık 800 bin gence doğrudan ulaştığımız ve gençler tarafından sahiplenilen Sabancı Baharı’yla bu sene bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz.”

Kültür-Sanatla eğlenceyi bir araya getiren Sabancı Baharı 2013, bu sene Mayıs ayında beş farklı üniversitede hayata geçecek.

 

 

Exit mobile version