Oyuncağını Yaptı, Gerçeğini Kaptı!

Yayın: 07:50 - 11.04.2013
Güncelleme: 07:50 - 11.04.2013

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “OrtaokullarArası Oyuncak Müzik Aleti Yapma Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya tahta, plastik, karton gibi geri dönüşüm malzemelerinden yapılan 105 oyuncak müzik aleti katıldı. Dereceye giren ilk üç öğrenciye yaptıkları oyuncak müzik aletinin gerçeği hediye edildi.

 

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, çocukların geri dönüştürme ve emeklerinin karşılığını almayı tecrübe ederek öğrenmesi amacıyla “Ortaokullar Arası Oyuncak Müzik Aleti Yapma Yarışması” düzenledi. Yarışmaya tahta, plastik, karton gibi atıklardan yapılan 105 oyuncak müzik aleti katıldı. Dereceye giren ilk üç öğrenciye, yaptıkları oyuncak müzik aletinin gerçeği Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in eliyle hediye edilecek.

 

Ödüller, 23 Nisan’da verilecek

 

Yarışmada 12 Mansiyon Ödülü verildi. Yarışmanın jüriliğini Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Öğretim Görevlisi Bülent Aktaş ve ekibi gerçekleştirdi. Cemile Çopuroğlu Ortaokulu’ndan Gülşen Yılancı plastik kutu, tahta ve elektrik borularından yapmış olduğu bateri ile birinci oldu. Ayazma Ortaokulu’ndan Tayfun Üçüncü, keman ile ikinci olurken Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu’ndan Yakup Düzenli, cümbüş ile üçüncü olmaya hak kazandı. Dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri 23 Nisan’da verilecek.

 

Exit mobile version