ÖZ-İŞ Sendikası’ndan Kamu Hastaneleri Başkanı Kartal’a Ziyaret!

Yayın: 10:06 - 15.04.2013
Güncelleme: 10:06 - 15.04.2013

Öz-İş Sendikası Marmara Bölge başkanı Hasan Koç ve Genel başkan yardımcısı Ercan Karakaşlıoğlu Türkiye Kamu Hastaneler İdari Hizmetler Başkanı Dr. İsmail Kartal’ı makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede başkan Dr. İsmail Kartal ziyaret’ten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışanların mutlaka emeğinin karşılığını almalıdırlar. Başhekimlik ve yöneticilik yaptığım her görevde çalışanların memnuniyetini sağlamak ilk sorumluluk alanlarımda olmuştur. Bende ülkemizin gelişmesinin önemli fonksiyonlardan birisinin de çalışanların örgütlenmesi yani sendikalaşmasıdır. Bu konuda her zaman çalışanların yanında olduğumu ifade etmek isterim. Dedi.

Marmara bölge başkanı Hasan Koç sayın başkanı Kartal Yavuz Selim hastanesindeki başarılı çalışmalarından biliyoruz. Sayın başkanı yeni görevinde ziyaret etmek istedik. Başkanın emeğe ve emekçilere çok yakın ilgi gösterdiğini yakinen biliyoruz. Bu bağlamda hem hayırlı olsun diyelim hem de özel güvenlik çalışanlarının talep ve isteklerini kendisine iletelim dedik. Biz sendika olarak örgütlülüğümüzü yapılandırırken öncelikle bilinçlenmeye bu temelde tartışmaya ve özeleştiriye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz.  Bunu başarabilmek için de ahlaki bir donanıma, samimiyete, güvene ve bu işe inancın tam olmasına inanmaktayız.

İş kolunda tek yetkili sendika kendilerinin olduğunu söyleyen Genel başkan yardımcısı Ercan Karakaşlıoğlu Sayın başkan Dr. İsmail Kartal’a sendikamıza çalışanlara göstermiş olduğu yakınlığa çok teşekkür ederiz. Bu durumlarda da sendikalaşamaya sıcak bakan kamu destek olan yöneticilerimize her zaman ihtiyaç vardır. Bizde kurum olarak her zaman onların yanında olacağız. Dedi.

 

 

 

Exit mobile version