SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ömer Atay Şimşek Erkekliğe İlk Adımı Attı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ahmet Şimşek Ailesi’nin “aslan parçası” Ömer Atay Şimşek’in sünnet cemiyeti, Pendik Green Park Hotel’de ailenin yakınları ve sevenlerinin geniş katılımı ile gerçekleşti.

 

Ahmet Şimşek Koleji Genel Koordinatörü Altay Şimşek ve eşi Mimar Fulya Şimşek’in çocukları Ömer Atay Şimşek, ömür boyu hafızalarından kazınmayacak bir etkinlik ile sünnet heyecanını yaşadı.

 

MEHTERANLAR, SEMAZENLER…

 

Modern ve geleneksel cemiyet konseptinin bir arada toplandığı etkinliğe, omuzlarda “padişah tahtı” ile getirilen Ömer Atay, mehteranlar eşliğinde marşlarla karşılandı. Semazen gösterileri, Kuran-ı Kerim ziyafeti ve duaların ardından Ömer Atay, aile büyükleri ve davetlilerle kucaklaştı.

 

omer-atay

 

TORUN SEVGİSİ BİR BAŞKA…

 

Türkiye’ye ilk defa “ücretsiz özel kolej” konseptini kazandıran eğitim camiasının öncü isimlerinden Ahmet Şimşek ve eşi Yasemin Kumral Şimşek, torunları Ömer Atay Şimşek’in cemiyetinde davetlilerle yakından ilgilendi. Aile büyüklerinin torunlarına olan ilgisi, gece boyunca dikkat çekti.

 

Ahmet Şimşek, konuşmasında şunları ifade etti; “Biz büyük bir aileyiz. Ailemizin her ferdinin bir saniyelik mutluluğu, ben ve eşim Yasemin Hanım için dünyalardan değerlidir. Biricik torunum Ömer Atay’ın sünnet cemiyetini yaşamak bizim için büyük huzur. İnşallah mürvetini de göreceğimiz günler olacak. Davetimize yediden yetmişe icabet eden tüm dostlarımıza saygı ve sevgiyle teşekkür ediy0ruz.

 

ahmet-simsek

 

ŞİMŞEK AİLESİ GÖZ DOLDURDU…

 

Aile büyükleri Ahmet Şimşek ve eşi Yasemin Kumral Şimşek’in dansı, davetlileri büyüledi. “Durun daha biz buradayız” dercesine genç davetlilere taş çıkartan çift, uzun süre pistten ayrılmadı. Altay-Fulya Şimşek çifti ile çocukları Ömer Atay ve Melisa, davetlilerle özel günün mutluluğunu yaşadı.

 

meltem-tuncay-simsek

 

Kolej Koordinatörü Altay Şimşek ve  Tuncay Şimşek’in oğulları mutluluğu paylaştılar. Altay-Fulya çiftinin kızları Melisa Şimşek’in kolej arkadaşları ile doyasıya eğlendiği geceye, ailenin başta Amerika olmak üzere birçok merkezdeki akrabalarının da katılım gösterdiği görüldü. Altay Şimşek’in ablası Kolej Koordinatörü Nilay Şimşek de, Ömer Atay’ın mutluluğunu paylaşan aile büyükleri arasında yer aldı.

 

fulya-altay-simsek

 

TOPLUMUN HER KESİMİ, TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU…

 

Ailenin etkinliği, toplumun tüm kesimini tek çatı altında topladı. İnşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Müteahhit İdris Demirli’nin yanı sıra Kartal MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek ve Başkan Yardımcısı Yaşar Kahraman da cemiyet heyecanını yaşadı. Birçok öğretmen, eğitimci ve iş dünyasının önde gelen isimleri de geceye katılım gösterdi. Eski Kartal Belediye Bakanı ve Milletvekili Mehmet Sekmen ile Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Başkan Yardımcısı Atilla İpek ve Demireören Plastik Bölüm Müdürü Deniz Encan, Nobel İlaç Fabrikası ortaklarından Gültekin Ulusoy’da davetliler arasında yer aldı.

 

yasemin-kumral

 

YASEMİN KUMRAL ŞİMŞEK’E DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ…

 

Yasemin Kumral Şimşek; oğlu Altay Şimşek ve gelini Fulya Şimşek sürpriz olarak hazırlanan ve  piste getirilen doğumgünü pastası ile duygu dolu anlar yaşadı.  Eşi Ahmet Şimşek ile birlikte pastayı kesen eğitimci, elinde mikrofonla müzisyen ve şarkıcı İlker Özdemir ile orkestranın şarkılarına eşlik etti.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]