Kartalspor Başkanlığına Binali Aydın aday!

Yayın: 16:10 - 20.05.2013
Güncelleme: 16:10 - 20.05.2013

Kartalspor’da Haziran ayında yapılacak olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklayan ilk isim eski başkan Binali Aydın oldu.

Aydın, “Ligin tamamlanmasını bekliyordum, lig devam ederken böyle bir düşünceyi açıklamak çok şık olmazdı, lakin lig bitti. Şimdi Kartalspor’umuzu düştüğü bu zor durumdan kurtarmak için elimizi taşın altına sokacağız. Görev alacak arkadaşlarla iyi çalışma hazırlıkları yürüteceğiz” dedi.

Lig’den düşen ve olağanüstü genel kurul kararı alan Kartalspor’da kongre kulisleri giderek artarken, başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim Binali Aydın oldu. Kartalspor’da 2010-2011 sezonunda başkanlık yapan Aydın, yaptığı açıklamada göreve hazır olduğunu ve Kartalspor’un 23 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olacağını söyledi.

‘Kartalspor’da yapacak çok işimiz var’
Binali Aydın, “Kartalspor ligden düşerek hepimizi üzdü. Geldiğimiz noktada açıkçası zor bir süreç yaşıyoruz. Ligden düşmüş bir takımı yönetmeye talip olmak özveri ister. Bu anlamda Kartal için yapacak çok işimiz var. Camianın ileri gelenleri ile yaptığım görüşmeler sonrası bugün itibariyle Kartalspor’u tekrar ait olduğu yere taşımak için göreve talibim. Kongreye güçlü bir yönetim ile hazırlanıyorum. Süreç içerisinde Kartalspor adına yapacaklarımı kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.

Exit mobile version