SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

LC Waikiki ‘2023 Liderleri Gelişim Programı’nda İkinci Mezuniyet Töreni Gerçekleşti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye moda perakende sektörünün lider markası LC Waikiki’nin, A ve A+ mağazalarda çalışan mağaza müdürlerinin ve onların yönettiği ekiplerin gelişimine katkı sağlanması amacıyla organize ettiği “2023 Liderleri Gelişim Programı” ikinci mezunlarını verdi.

 

Türkiye moda perakende sektörünün lider markası LC Waikiki’nin, A ve A+ mağazalarda çalışan mağaza müdürlerinin ve onların yönettiği ekiplerin gelişimine katkı sağlanması amacıyla organize ettiği “2023 Liderleri Gelişim Programı” ikinci mezunlarını verdi. Yaklaşık 8 ay süren eğitimler sonucunda ilk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren “2023 Liderleri Gelişim Programı”, 27 Mağaza Müdürü’nden oluşan ikinci grubun da mezuniyet törenini kutladı.

11 farklı alanda toplam 188 saat sınıf eğitimini içeren program, merkez departmanlarda çalışma, outdoor eğitim, üst yönetim sohbetleri ve takip toplantılarını da içeriyor.  Koç Üniversitesinden de perakendecilikle ilgili eğitimlerin alındığı bu gelişim programının son aşamasında ise katılımcılar,  görev aldıkları mağazalarla kendi belirledikleri iyileştirme alanları doğrultusunda üç aylık bir çalışmanın ardından hazırladıkları projelerini sundular. Üst yönetimin de dahil olduğu jüri tarafından değerlendirilen sunumlar arasında iş süreçlerine, verimliliğe, çalışan gelişimine en çok katkı sağlayan projeler belirlendi ve plaketle ödüllendirildi.

Mezuniyet törenine katılan Yurtiçi Mağazacılık Genel Müdürü Gordon Bullock, İnsan Kaynakları Direktörü Demet Turan ve Operasyon Direktörleri, katılımcılara sertifikalarını verdiler. Program kapsamında ortaya çıkan en iyi projelerin sahipleri ise plaketlerini LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’ten aldılar.

mezuniyet-lcw

 

Programa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ise yaptığı konuşmada, LC Waikiki’yi 2023 vizyonuna taşıyacak en önemli unsurun yetişmiş insan kaynağı olduğunu, bu nedenle şimdiden çalışan gelişimine yatırım yaptıklarını belirtti.

 

“Eskiden işler bizi yönetirdi, şimdi ise biz işi yönetiyoruz”

Mezuniyet törenin konuşan LC Waikiki Yurtiçi Mağazacılık İnsan Kaynakları Direktörü Demet Turan, programda üç temel konuya odaklanıldığını ve liderliği bu konularda geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: “Kendimizi yönetmek, ekibimizi yönetmek ve işimizi yönetmek bizim üç temel konumuz. Programdaki en önemli amacımız katılımcılarımızın bu konudaki farkındalıklarını yükselterek onları geleceğe hazırlamak. Programdan çıkan mağaza müdürleri, “Eskiden işler bizi yönetirdi, şimdi ise biz işi yönetiyoruz” diyorlar. Son dönemde Bölge Müdürlüğüne terfi eden beş Mağaza Müdürümüzün tamamı bu programa katılanlar arasından çıktı. Ben inanıyorum ki bu programa katılan yöneticilerimiz gelecekte de birçok alanda kariyerlerine başarı ile devam edecekler.”

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]