Kartal’lı çocular için sünnet zamanı!

Yayın: 09:35 - 18.06.2013
Güncelleme: 09:35 - 18.06.2013

Kartal Belediyesi’nin “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet” Projesi Sürüyor

Kartal Belediyesi’nin dört yıldır uyguladığı ve sürdürdüğü “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet” kampanyası devam ediyor. Dört yıl önce toplu sünnet uygulamalarına karşılık “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet” projesini hayata geçiren Kartal Belediyesi 2013 yılında da bu projeyi sürdürüyor. Ekonomik durumuna bakılmaksızın tüm Kartallı çocukların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ücretsiz sünnet edilmelerini kapsayan proje tüm yıl boyunca uygulanıyor.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında bugüne kadar 4 yıl boyunca 5308 çocuk sünnet edildi. Bu yıl içinde, bugüne kadar 1148 kişi kayıt yaptırmış olup, kayıtlar halen devam ediyor.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından, yılın her günü, anlaşmalı sağlık kurumlarından istedikleri bir zamanda randevu alarak, hijyenik koşullarda, cerrahi teknikle ve uzman doktorlar tarafından, anestezi altında ücretsiz sünnetlerin yapılması sağlanmaktadır. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sünnet olan çocuklara ücretsiz sünnet kıyafetleri vermekte ve sünnetin ardından da bir hafta süreyle tedavilerini ücretsiz olarak yapmaktadır. Ayrıca bugüne kadar sünnet olanlara ev ziyareti yapılıp memnuniyet anketleri de sürüyor.

Kartallılar, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne 0216 586 87 50 numaralı telefondan ulaşarak “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Kampanyası” kayıtları hakkında bilgi alabilirler.

Exit mobile version