SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dap Yapı’ya Ödül Yağdı

Yayınlanma:
ABONE OL

İngiltere’nin başkenti Londra’da, Avrupa’nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, bu yıl en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde 26 Avrupa ülkesinden yüzlerce proje ödül için yarıştı. Dap Yapı, 4 ayrı projesiyle katıldığı yarışmadan toplam 9 ödülle döndü.
Ziya Yılmaz: “Maltepe-Dragos sahilinde konumlanan projelerimiz                                     Türkiye’de inşaat sektörünün gelişim sembolüdür. “

DAP Yapı’nın, Vazo Kule, Dalga Kule, Royal Center ve Dragos Royal Towers adlı projelerinin 9 farklı kategoride ödüle layık bulunması üzerine şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, uluslararası arenada kabul görmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Dünyanın en saygın gayrimenkul ödülllerinden biri kabul edilen International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)’nin bölgesel yarışması olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, uluslararası jüri kurulu aracılığıyla bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını seçiyor.

Geçen yıl aynı yarışmada 5441 projeyle yarışarak, Yüksek Yapılar branşında birincilik ödülü alan Dalga Kule’nin ardından bu yıl 9 dalda ödül kazanan Dap Yapı butik konut liginde fark yaratan binalar inşa ediyor. Tasarımı, görünümü, kullanılan malzemeleri ve işçilik gibi detaylarıyla her anlamda yüksek kalite yansıtıyor.

İnşaatlarında yarının teknolojisini uygulayan şirket, tasarımlarıyla geleceğe ışık tutuyor.   Cesur ve yenilikçi bir yaklaşımla planlanan projeler, üstün mühendislik çözümleriyle hayata geçiriliyor. Dünyaca tanınmış mimar ve mühendislerin imzasını taşıyan, yerli ve yabancı uzmanların katkılarıyla şekillenen binalar, içinde yaşayanlara maksimum konfor sunuyor.

Dünyada ve ülkemizde ilk defa kullanılan bir mimariyle, deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dalga Kule, dev bir göletin içinde yükselen Royal Center, MÖ 1600 yılından izler taşıyan Vazo Kule ve ünü ülke sınırlarını aşan 4 yelken kuleli Royal Towers sektörün en prestijli binaları olarak nitelendiriliyor.

Ayrıcalıklı yaşam konsepti sunuyor

Ziya Yılmaz: “DAP YAPI, projelerinde yaşamayı seçenlere “ayrıcalıklı” hissettirmeyi hedefler. Hayatını, güvenli, huzurlu ve modern bir ortamda sürdürmek isteyenlerin yolu mutlaka DAP projeleriyle kesişir. İz bırakan, zihinlerde yer eden tasarımlar üretmek konut geliştiricilerin mutluluk kaynağıdır. Projelerimizde hayat başladığında gelip yerleşen seçkin aileler başta olmak üzere, görünümü ve kalitesiyle öne çıkan tüm üretimlerimiz çevreye katma değer sağlamıştır. Ülkemizi tarihi ve kültürel dokusuna ilaveten görkemli ve estetik binalar inşa etmekle önemli bir misyon üstlendiğimizi düşünüyoruz.

International Property Awards 2013                                                                                   Sosyal Tesis Geliştirme Ödülü Dragos Fitness City’nin

DAP YAPI’nın, yelken görünümüyle anılan Dragos Royal Towers projesi, artık sadece projede yaşayanların değil bölgenin ve hatta şehrin sağlıklı yaşam konseptiyle buluşacağı bir mekana ev sahipliği yapıyor. Dragos Fitness City, uzman kadrosu ve nezih mekanıyla yalnız fitness ve sporda değil, sağlık, beslenme, bakım, güzellik gibi farklı alanlarda da üstün nitelikli hizmetler sunuyor. Scoop Restaurant şık dekorasyonuyla toplantı ve iş yemeklerinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Ziya Yılmaz: DAP YAPI olarak insanlarımıza yararlı konut ve işyeri üretmeyi görev addettik. Sporun, insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini düşünerek sağlıklı yaşam alanları oluşturmak istedik. Biz, inşaatlarımızda mühendislik anlamında bunu mükemmelen çözüyoruz. Şimdi spor ve sağlık merkezlerini de devreye aldık.

Dragos Royal Towers’ta uzman kadrosuyla hizmet sunacak bir spor ve sağlıklı yaşam merkezi kurduk. Dragos Fitness City VIP, spa, özel oda servisi, geleneksel Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj gibi hizmetleri özel bölümde sunuyor. Dragos Fitness City’de bedeniniz ve ruhunuz yenilenirken, Scoop Restaurant’da dünyanın en lezzetli yemekleriyle tanışacaksınız. 2013 yılının en güvenli ve en ayrıcalıklı tesisi seçilen bir mekanımızda,  aileniz ya da dostlarınızla keyif, konfor ve sağlığı bir arada yaşayabilirsiniz.

 

DAP YAPI’nın kazandığı ödüller:

 

VAZO KULE

Architecture Multiple Residence with Vazo Towers / Mimari Çoklu Rezidans

Architecture Single Residence with Vazo Towers / Mimari Tekli Rezidans

High-rise Architecture with Vazo Towers / Çok Yüksek Katlı

Hitit Vazosundan esinlenerek hayata geçirilen Vazo Kule taşıdığı etnik öğelerin yanı sıra çoklu ve tekli rezidans kategorilerinde ödüle layık bulunarak orjinal tasarımını tescilledi.

DALGA KULE

Mixed-use Architecture with Dalga Towers / Karışık Kullanımlı

Development Marketing with Dalga Towers / Gelişmiş Pazarlama

Dalga Kule, modern pazarlama teknikleriyle rekor sürede alıcısıyla buluşurken tasarımı da başarılı işlevselliğiyle ödüle layık görüldü.

DAP ROYAL CENTER

Landscape Architecture with Royal Center / Peysaj Mimarisi

Safe Home Award with Royal Center / Güvenli Ev Ödülü

Dap Royal Center’da insanlara sayısız teknolojik imkanlara sahip bir yaşam biçimi sunuldu. Projede yaşayanlar ev sahibi olmanın ötesinde huzurlu, güvenli ve konforlu bir hayatın kapılarını araladılar.

DRAGOS ROYAL TOWERS

Leisure Development with Dragos Royal Towers / Sosyal Tesis Geliştirme

Safe Home Award with Dragos Royal Towers / Güvenli Ev Ödülü

Projenin tasarımı mimari anlamda uluslararası arenada kabul görürken, konutların dekorasyonu, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sosyal donatıların zenginliği de ödüllerle tescillendi.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mart 2024
16 milyon emekliye ödenecek! 31 Mart’a kadar başvuran 15.000 TL’yi bedavadan cebe indirecek

16 milyon emekliye ödeneceği açıklandı! 31 Mart 2024 tarihine kadar başvuran Emekli Sandığı ile SSK, Bağ-Kur emeklileri 15 bin TL nakit ödemeyi bedavadan ceplerine atacak. İşte emekliye 15 bin TL ödemenin detayları haberimizde… 2024 yılı emeklilere uğurlu gelmeye devam ediyor. Devletin sağladığı emekli maaş zammı, bayram ikramiyesi ödemeleri, maaşa ek ödemelerin yanı sıra bankalar da […]

Ekonomi
18 Mart 2024
O bankadan büyük kıyak: Gelir belgesiz toplu kredi! Ödemeler 3 ay ertelenecek

O bankadan müşterilerine büyük kıyak geldi. Gelir belgesi olmadan toplu nakit ihtiyacına kampanya başladı. 3 ay sonra ödenmeye başlanacak kredi başvuruları başladı. İşte gelir belgesiz kredi ihtiyacına çözüm o bankada… Vatandaşların acil nakit arayışlarında büyük miktarlara ihtiyaç duyduğu şu dönemde izlenen kısıtlayıcı banka politikaları çıkmazlara neden oluyor. Toplu nakit arayışında olan vatandaşlar için açıklanan online […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Ekonomi
18 Mart 2024
En az 10 yıl erken emeklilik kapısı açıldı: 2000 sonrasına erken emeklilik! Prim iadesi yapılacak!

En az 10 yıl erken emeklilik kapısı açıldı. 2000 sonrası işe girişliler için erken emeklilik detayları netleştirildi. İşte erken emeklilik için yapılması gereken detaylar… Ülkemizdeki çalışanların emeklilik için çalışma süresi boyunca prim ödemelerini düzenli olarak yatırıyor olması gerekiyor. Bazı vatandaşların ise çeşitli nedenlerle prim ödemelerinde aksaklık meydana gelebiliyor. Primlerin tamamlanmasında güçlük yaşayan vatandaşlar içinse bir […]