SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Mühendis Kadem Ekşi Maltepe’den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ekşi: “Maltepe halkı seçimde CHP’ye kırmızı kart gösterecek”

Jeofizik Mühendisi Kadem Ekşi, AK Parti’den Maltepe Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. CHP’nin 5 yıl önce seçim beyannamesiyle insanlara sunduğu projelerin hayata geçirilmediğini belirten Ekşi, “İnanıyorum ki Maltepe halkı seçimde kırmızı kartı CHP’ye gösterecek” dedi.
Jeofizik Mühendisi Kadem Ekşi, AK Parti’den Maltepe Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Kadem Ekşi, “Biz Maltepe’de aşkla sevgiyle bir yürüyüş başlattık. Bu yürüyüşü taçlandıracağımız projeler ve hizmet, insan ve çevre odaklı bir Maltepe’yle yola çıkarak bunları harmanlamaya çalışıyoruz” dedi.
CHP’nin 5 yıl önce seçim beyannamesiyle insanlara sunduğu projelerin hayata geçirilmediğine dikkat çeken Ekşi, şunları söyledi:
“Burada bir akıl tutulması var. Gerçekten hizmetlerden tamamen yoksun bir çalışma dönemi içerisinde kaybedilmiş 5 yıl var. Yeniden Maltepe’nin tüm zenginliğini insan kaynağını bu akıl tutulmasından arındırarak hizmetle Maltepe’nin tanışması gerekiyor. Maltepe’nin yeni bir hamleyi yakalaması gerekiyor. Bugün vaat edilen ve yapılmayan işleri görüyoruz. 5 yıl önce CHP’nin seçim beyannamesiyle insanlara sunduğu vaat ettiği projeler hayata geçirilmemiş durumda. Biz bu dağınıklığı ortadan tamamen kaldırmamız gerekiyor. Biz insanları hizmetle tanıştıracak bir çözüm odaklı çalışmayı süratle hayata geçirmemiz gerekiyor. Maltepe 600 bin nüfuslu bir ilçe ve ciddi sorunları var.”
5 yıllık dönemi yeni bir çıkış dönemi olarak planladıklarını ve Maltepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Jeofizik Mühendisi Kadem Ekşi, “Maltepe Meydan düzenlemesiyle ilgili yayalaştırmanın 6 ay içerisinde hayata geçirileceğini biz mühendis olarak yaptığımız çalışmalarda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonla bu proje hayata geçmeli. Maltepe’de yeni bir meydana ihtiyaç var. Sıkışan bu trafiği insanların evlerine işlerine ulaşımda kaybettiği bu zamanı minimum düzeye çekmek boynumuzun borcu. İnsanların bu daralan mekanlarını yeniden açmamız gerekiyor. Yeni merkezler inşa edeceğiz. Yer altı otoparklarıyla insanların yaşamını kolaylaştırmamız gerekiyor. Önümüzdeki 5 yıllık dönemi yeni bir çıkış dönemi olarak planlıyoruz ve Maltepe’yi gerçekten İstanbul’un cazibe merkezi olması noktasında hareketimiz var” şeklinde konuştu.
Ayrıca Kadem Ekşi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 100 trilyon üzerinde kaynak olarak aktardığı yeni bir sahil düzenlemesine CHP’nin karşı çıktığını ve yatırımın ilçeye gelmemesi için mitingler düzenlendiğine dikkat çekti.
Ekşi, “8 kilometre sahille denize bağlantımız var. Büyükşehir belediyemizin 100 trilyon üzerinde kaynak olarak aktardığı yeni bir sahil düzenlemesi var. Bu Avrupa ‘nın en büyük yeşil alanı düzenlemesi. Tüm Maltepelilere hizmet edecek bir alana CHP karşı çıkıyor, bu yatırımın gelmemesi için mitingler yapıyor ve CHP yönetimi bu yatırımın ilçeye kazandırılmasının önünü tıkıyor. Ama buna rağmen hükümetimizin ve Sayın Kadir Topbaş’ın iradesiyle bu çalışma Ocak ayında Maltepelilerle buluşacak. İnanıyorum ki Maltepe halkı seçimde kırmızı kartı bu karşı çıkan iradeye gösterecek” dedi. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]