Abdullah Bayram Sancaktepe Belediye Başkanlığına talip oldu!

Yayın: 15:58 - 12.10.2013
Güncelleme: 15:58 - 12.10.2013

Daha önce Samandıra’da uzun süre Belediye Başkanlığı yapan işadamı Abdullah Bayram Sancaktepe Belediye Başkanlığına Ak Partiden Aday Adaylık müracaatını İlçe Başkanlığına yaptı.

Kalabalık bir heyetle gövde gösterisi yaptı!

Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanlığına aday adaylık mürcaatını yapmak üzere 12 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinde Samandıra kent meydanında toplanan Abdullah Bayram ve geniş bir halk kitlesi meydandan ilçeye yürüyerek gövde gösterisi yaptı. Samandıra’da daha önce belediye başkanlığı yapmış olmasının avantajıyla aynı zamanda iş yatırımlarını da Samandıra’da yürüten Bayram, bölge halkı tarafından sevilen bir sima.

Bayram, Sancaktepe’de Belediyecilik alanında hizmete talibim

Daha önce Samandıra Belediye Başkanlığı tecrübemizle şimdide Sancaktape Belediyesini yönetmeye talip olduk. Belediyecilik konusunda Ak Parti kadrolarının başarılı hizmetlerine Sancaktepe Belediyesinde bizlerde daha güzel işler yapmak adına müracaatımızı yaptık.

Adaylık işi bir yarıştır, önemli olan adil olmasıdır, yarışanlar arasında adil bir adaletli tercihler yapılmasını arzu ediyoruz. Sancaktepe halkını iyi tanıyorum, halkta beni iyi tanıyor, her zaman siyasetin içinde yer aldık. Ak Parti hükümetinin başarılarına Sancaktepe Belediyesi adına bizlerde katkıda bulunmaya talibiz. Hayırlısı olsun” dedi.

Müracaatını yapan Abdullah Bayram ve ekibi Samandıra’da esnaf ziyaretleri yaparak Sancaktepe Belediye Başkanlığına Aday Adaylık müracaatını İlçe Başkanlığına yaptığını belirterek halkla sohbet etti.

 

 

Exit mobile version