Aydos Ormanı’nda Yakılmış Olarak Bulunan Ceset Bir Erkeğe Ait Çıktı

Yayın: 13:54 - 23.10.2009
Güncelleme: 13:54 - 23.10.2009

Sultanbeyli Aydos Ormanları’nda yakılmış olarak bulunan ve önce bir kadına ait olduğu sanılan cesedin kimliği belirlendi. Boğazı ve cinsel organı kesildikten sonra yakılan cesedin Kartal’daki bir markette servis şoförü olarak çalışan Selahattin Ş.’ye (28) ait olduğu öğrenildi.

Ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin yaklaşık 20 saat süren detaylı çalışması sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Selahattin Ş.’nin cinsel organıyla boğazının bıçakla kesildiğini, daha sonra da üzerine benzin dökülerek yakıldığını tespit etti. Olay yerinde bulunan bir markete ait servis aracından yola çıkan ekipler, Selahattin Ş.’nin Kartal Soğanlık’taki markette servis şoförü olarak çalıştığını ve aynı marketi daha önce kardeşleriyle birlikte başkasına devrettiğini belirledi. Selahattin Ş.’nin avukatı Ferhat Yavuz, “Müvekkilimi yakmışlar, bu bir cinayet. Su anda araştırma devam ediyor. Nedenini bilmiyorum ama büyük ihtimalle bir öç alma için yapılmış. Vahşice işlenmiş bir cinayet, yakılmış olması da bunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.

(CİHAN)

Exit mobile version