SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sarıgül’den sürpriz gece ziyareti

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’den sürpriz ziyaret.

Kartal Belediyesi tarafından yarın düzenlenecek olan yıkım törenine katılacağı belirtilen Mustafa Sarıgül bir gün önceden Kartal’a geldi. CHP Kartal ilçe Başkanlığını ziyaret eden Sarıgül, İlçe Başkanı Kamer Gök, Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
Sarıgül’ü İl Başkan yardımcıları Özgür Nas, Doğan Çakmak, İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, Başkan Yardımcıları Sadettin Topal,Erdal Kıskanç,Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu,Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe, Kartal Belediyesi Başkan aday adayları Yrd.Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Erol Altunoğlu,Av. Mustafa Yalçınkaya, Mimar Oğuz Aykan , Op. Dr. Birsen Tursun Demirel, Mustafa Kul, Turabi Artuç Meclis üyesi Kemal Berk, Meclis üyesi aday adayları Aydın Polat, Haydar Sabancı, Erzincan Karayaprak Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turan Karataş, Cumhuriyet Mahallesi Birim Başkanı İsmail Şimşir ve çok sayıda partili karşıladı.
Sarıgül, burada yapmış olduğu selamlama konuşmasında Kartal CHP İlçe örgütünü kadın ve gençlik kollarını ve partilileri adeta uyardı ve seçim süreci içersinde etkili bir seçim çalışması başlatmalarını istedi ve adeta Kartal CHP’yi ateşledi.
“ BANA BELEDİYEDEN DAVET GELDİ”
CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı gösterildikten sonra CHP’ye hissedilir bir canlılık getirdiği belirtilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “ Şu anda burada bulunmayan, ama Kartal’ımıza çok emeği geçen, barış demokrasi ve özgürlükler adına çok büyük mücadeleler veren Sayın Mehmet Moğultay, bakanımı da saygıyla sevgiyle hürmetle yad ediyorum. Sevgili arkadaşlar niye ilçedeyim şu anda? Niye habersiz böyle geldim? Bana bir Davet geldi yarın (Cuma) belediyemizin bir açılışı var. Ama Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisinin kültürünü Cumhuriyet Halk Partisinin geleneklerini biliyor. Bana O daveti Belediye Başkanı değil İlçe Başkanı yaparsa gelirim şeklindeki konuşması nedense ayakta ve coşkuyla alkışlandı.
“KENDİ ARANIZDA OLAYLARI TOPARLAYIN”
Sarığül, “Bu günü yeni bir gün olarak kabul edeceğim Kartal çok dinamiktir Kartal daha özgürdür Kartal yol gösterendir.Kartal yol bulandır Kartal olaylara öncülük edendir Kartal günlerce aylarca örgüt toplantılarında demokrasiyi barışı hakkı hukuku burada medenice tartışan bir ilçedir. Kartal Türkiye’nin 781 ilçesi içersinde Barış açısından Özgürlükler açısından Devrimcilik açısından halkla beraber olma ve halkla birlikte olması açısından benim için öncü bir ilçedir. Sevgili kardeşlerim adayların bir an önce belirlenmesini bende çok arzu ediyorum. Ama taktir edersiniz ki, 8.5 sene yuvamdan ayrı kaldım.Çok farklı bir şekilde Genel Merkezimize de genel başkanımıza da şu şöyle olsun deme durumunda değilim.Sizden ricam şu; kendi aranızda olayları toparlayın “ uyarısını yaptı ve’ kendi aranızda bir arkadaşınızı belirleyin ve Kartal Belediye Başkan adayı gösterin’ mesajını verdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]