SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Öz’den Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği’ne Jest

Yayınlanma:
ABONE OL

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği’nin (AYGAD) düzenlediği geceye katıldı. Gazetecilerin zor ve meşakatli bir sorumluluk içinde olduklarını vurgulayan Başkan Altınok Öz, Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği’nde jest yaparak, bir ofis tahsis edeceklerini müjdeledi.

 

 

Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği gecede konuşma yapan Başkan Ümit Kahyaoğlu, İstanbul’daki basın mensuplarının zor çalışma koşullarından bahsederek, gazetecilerin bu özel gününü kutladı.

 

 

Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği üyeleri ve gazetecilerin katıldığı geceye Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanısıra Pendik Kaymakamı  Osman Tunç, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Kekin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcıları Sadettin Topal ve Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri katıldı.

 

 

Gecede bir konuşma yapan Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği Başkanı Ümit Kahyaoğlu, İstanbul’da ki basın mensuplarının zor koşullardaki çalışma hayatından bahsetti. AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu’nun konuşmasının ardından geceye katılan belediye başkanları, kaymakamlar ve ilçe başkanları da söz alarak gazetecilerin bu özel günlerini kutladılar.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, birlik ve beraberliğin önemini dile getirdiği konuşmasının ardından gazetecilere jest yaparak, AYGAD için bir ofis tahsis edeceğinin müjdesini verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Gazetecilik mesleğine gönülden ve tutku ile bağlanan, emeklisi-çalışanı toplumun sesi olan tüm basın emekçilerini saygı ile selamlıyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın emekçilerine sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. Mesleğini gerçek, dürüst, objektif haber anlayışı ile birleştiren tüm emekçi gazetecilerin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Gazetecilik meşakkatli, emek ve çaba gerektiren, ağır bir sorumluluk üstlenen tüm gazetecilerimizin bu özel gününü kutlarım. Gerçeğin ve toplumun sesi olan tüm gazetecilerimize dün olduğu gibi yarın da desteğimizi sürdüreceğiz. Daha önce Kartal’daki gazetecilere “Dernek olun, size yer verelim” dedim ve karşıma Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti çıktı. Kartal’daki gazetecilerin de içinde olduğu bu derneğin yeri olmadığından, ben de kendilerine bir ofis vermek istiyorum” demesi gazeteciler tarafından takdir gördü.

 

 

Konuşmasının ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gazeteciler için hazırlanan plaketleri takdim ederek başarılar diledi.

 

 

 

 


 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]