SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2010 Yılı İçin 122.000.000 – TL Bütçe Onaylandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi meclis toplantısının 23 Ekim 2009 tarihli oturumunda görüşülerek oy çokluğuyla onaylandı.

5393 Sayılı Belediye yasası hükümlerince ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğine göre hazırlanan 2010 yılı için Kartal Belediyesi için gelir ve gider bütçe rakamı 122.000.000 – Tl olarak onaylandı.

kartal-bütcesi--onaylandi-(

 

Ak Parti gurubunun muhalefet olarak onaylamadığı bütçe görüşmeleri toplantısı CHP li meclis üyelerinin oy çokluğuyla onaylanarak kabul edilmiş oldu.

Meclis toplantısına başkanlık yapan Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz yaklaşık yedi aylık dönemleri hakkında ve Ak Partili meclis üyelerinin gündeme getirdikleri bazı konular hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Öz, konuşmasında “ Belediyenin 56 milyon Tl lik borcu doğrudur, buna ilaveten elatmasız kamulaştırma davalarından meydana gelen 22 milyon Tl lik bir yük daha ilave edilmiştir. Belediye hizmet binası olarak meydana yapılan binayı Kaymakamlık için tahsis ettik fakat taşınmamaları durumunda Atalar’daki kirada olduğumuz birimleri bu binaya taşıyabiliriz. Yakacıktaki huzurevi binası bizim dönemimizden önce yapılmış olduğu için emeği geçenlere teşekkür ederiz. Biz farklı bir işletme anlayışıyla hizmet vereceğiz. Bu konuda kimse rahatsızlık duymasın. İsmekler için  bize ait olan binalardan çımalarını istedik.

Sayın Topbaş 7 aydır bana randevu vermedi.

İBB Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ile geçen yaklaşık 7 ay içerisinde iki kere yüz yüze görüşmemize ve özel kalem müdürüne yazdırmasına rağmen henüz bir kahve içmeye davet edilmedim.

Evet, 9 Palmiye sitesindeki daireyi kullanıyorum. 18 Şubat 2008 tarihinde iki yıllığına kiralanan daireyi kullanıyorum. 18 Şubat 2010 yılına kadar da kullanacağım.

Meclisin bana verdiği sınırsız yetki konusu için söyleyebileceğim şudur ki, bana güvenebilirsiniz, zira bu kadar insan bana güvenerek oy verdi.

Cevizli’de belediyeye ait olan 23 dönümlük arsa için Uğur Mumcu mahallesindeki arsayla takas yapmak istiyoruz, ilgili kuruma talebimizi ilettik.

Yakacık çarşı merkezini yeniden düzenleme çalışmaları yapacağız. Ada da talip olduğumuz sosyal tesis ihalesini kazandık, onay bekliyoruz. Aydos kent ormanı içinde onay bekliyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra okunan bütçe rakamlarının oylamasına geçildi, oylama sonucu oy çokluğu ile yeni bütçe onaylanmış oldu. Toplantı sonrası tüm meclis üyeleri ile birlikte Kartal’da bir restaurantta topluca yemek yemeğe gidildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Bu yıl Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6. Kez düzenlenen “Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası”, İSTMARİNA AVM’de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. İlçemiz okullarından seçilen öğrenciler, okul içi turnuvalarda gösterdikleri performanslarıyla yarışmaya katılma hakkı kazandılar. İlkokul kategorisinde Hedef 5, Zıp Zıp, Barikat ve Mangala; Ortaokul kategorisinde Pentago, Mangala, Abalone, 9 Taş; Lise kategorisinde ise […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
BURAK BORA’YA GEL; KAN VER, CAN VER!

BAŞKALARININ HAYATI SİZİN DAMARLARINIZDA AKIYOR!     İLGİLİ HABER Kartal Matematik Yarışması (KARMATYA) yapıldı Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri 2013 yılından beri her sene kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenliyor. Bu sene 10.sunu düzenledikleri kan ve kök hücre bağışı kampanyası, bağışçıların katkılarıyla varlığını sürdürüyor. Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli hastalıklarla mücadele eden […]

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]

Etkinlikler
07 Mayıs 2024
Kırmızı Sanat Atölyesi, “Nuh’un Gemisi” Adlı Sergiyi 9 Mayıs’ta Açıyor

İlçenin önemli bir sanat merkezi olan Kırmızı Sanat Atölyesi, yeni sergisi “Nuh’un Gemisi” ile sanatseverleri buluşturacak. Sergi, 9 Mayıs Perşembe günü kapılarını açacak ve 5 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Sergi, yerel ve ulusal sanatçıların yağlı boya tablolarından oluşuyor ve Nuh’un Gemisi’nin hikayesinden esinlenerek farklı yorumlarla sanatseverlerin karşısına çıkacak.   İLGİLİ HABER Kartal’da ‘23 Nisan Ulusal […]