SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Doğu Akdeniz ve Adriyatik’in En Büyük Marina Ağı D-Marin

Yayınlanma:
ABONE OL

Doğu Akdeniz Ve Adriyatik’in En Büyük Marina Ağı D-Marin
 D-Marin ‘Marinaları’ Sosyalleştiriyor

 D-Marin Marinalar Grubu, CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini ağırlıyor. D-Marin Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan, “Bizim marinalarımıza bakış açımız sadece bir marina değil, sosyal aktiviteler merkezlidir” dedi.
Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip D-Marin Marinalar Grubu, Karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan ve bu yıl 7’incisi gerçekleşen CNR Avrasya Boat Show’da 186 m2’lik standı ve özel aktiviteleriyle Türk ve yabancı ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuar süresince birbirinden keyifli aktivitelere de ev sahipliği yapan olan D-Marin Marinalar Grubu standı, dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergileneceği fuarda ilgi odağı oldu.
D-Marin Marinalar Grubu olarak bünyelerindeki tüm marinaları ayrı birer yaşam alanı olarak değerlendirerek, bulundukları bölgenin sosyal hayatına da katkıda bulunabilecek kalitede hizmet verdiklerini belirten D-Marin Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan, “Marinalarımızda her tür uzman teknik hizmetin verildiği çekek sahaları, alışveriş merkezleri, yat kulübü, Blue Point özel plajları, spor salonu gibi sosyal tesisler ve sosyal aktivitelerle tam hizmet sunuyoruz. Ayrıca Turgutreis ve Didim marinamızdan Yunan adalarına feribot seferlerimiz var. Bunlarla da o bölgeye gelmiş olan yerli ve yabancı konuklarımızla Yunan adalarına ve Yunan adalarından marinamıza gelenler suretiyle de daha geniş bir turizm hareketliliği içinde yer almaktayız. Bunun haricinde tüm marinalarımızda, örneğin Göcek marinamızda caz konserleri, Turgutreis marinamızda klasik müzik festivali ve Didim marinamızda da pop konserleri yapmak suretiyle daha geniş kitlelere ulaşıp denizi sevdirmek için organizasyonlara da imza atıyoruz” dedi.
Marinalıcığa, 1995 yılında ihaleye girdikleri Turgutreis’le başladıklarını söyleyen Bezirgan, “D-Marin Turgutreis’i 2003 senesinde hizmete açtık. Doğuş Grubu’nun hizmette mükemmelliği hedefleyen yaklaşımı ile D-Marin Turgutreis kısa süre içerisinde hem bölgede hem de Türkiye genelinde marinacılık sektörünün yeni standartlarını belirlemiş oldu. 2009 yılında D-Marin Didim’in hizmete sunulmasının ardından, 2010 yılında ise Port Göcek’i devralarak, D-Marin Göcek adıyla Grubumuza dahil ettik. Türkiye’de istediğimiz noktaya ulaşmamızı takiben, yatırımlarımızı 2009 yılında bir diğer hedef pazar olarak gördüğümüz Hırvatistan’da da sürdürme kararı aldık. Önce D-Marin Mandalina, ardından D-Marin Dalmacija ve Borik marinalarını alarak Adriyatik Bölgesi’ndeki varlığımızı güçlendirdik. Aralık 2012’de Hırvat ACI Grubu (Adriatic Croatia International) ile yaptığımız anlaşma ile Akdeniz’in en büyük marina zincirinin hissedarı olduk. Bu noktada daha verimli bir marina ağı oluşturabilmek için Yunanistan pazarına girmeye karar verdik. Aralık 2012’de Yunanistan’ın önde gelen gruplarından Latsis Grubu ile girdiğimiz ortaklık anlaşmasıyla Flisvos Marina’yı ve Ocak 2013’te Kiriacoulis Grubu’na bağlı Yunanistan’ın en büyük marina zinciri MedMarinas S.A. ile yaptığımız ortaklık sonucu Gouvia, Lefkas ve Zea marinalarını portföyümüze kattık” ifadelerini kullandı.
EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİMİZDEN BİRİ ÇEVRECİ OLMAMIZ
En büyük özelliklerinden birinin çevreci marinalara sahip olmaları olduğunu dile getiren Ali Erkan Bezirgan, “Tüm marinalarımızda en önem verdiğimiz hususlardan biri çevreyi korumaya yönelik tüm gerekli önlemleri alarak gelecek nesiller için temiz denizler bırakmak. Bu doğrultuda marinalarımızda her tür atığın toplanması için gerekli düzenlemeleri sağlıyoruz. Bunun yanı sıra müşterilerimize, marina personelimize, marina çevresi bölge halkına çevreyi korumaya yönelik eğitim ve aktivite imkanları sağlıyoruz” dedi.
SEKTÖRÜN DUAYENİ KONUMUNA GELDİK
2003’ten beri sektörde bulunan Doğuş Grubu’nun, marinalarının kapasiteleriyle sektörün bir duayeni pozisyonuna geçtiğini vurgulayan Ali Erkan Bezirgan, “Marinalarımızın yer aldığı fuarlarda yatçılarımızla buluşmamız, onlarla tekrar burada bir araya gelmemiz marinalarımızdaki yeni aktivitelerimizi onlarla paylaşmamız açısından ve bizim açımızdan önem arz ediyor. Konuklarımız her geçen gün arttığı için geniş bir mekanla onlara hizmet vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
D-Marin’in tercih edilmesindeki temel etkenlere değinen Bezirgan, şöyle devam etti: “D-Marin Marinalar Grubu’nun tüm tesislerinin uluslararası standartlarda yat bağlama, kara park hizmeti ve sosyal olanaklar sağlayabilmesi bizim için çok önemli. Konuklarımıza D-Marin’in farkını hissettirebilecek ve tüm beklentilerini karşılayabilecek bir hizmet kalitesi sunabilmek, hizmet standartlarımızı her geçen gün yükseltmek için gerekli özeni gösteriyoruz. Demek ki aslında bir marina değil, D-Marin’e gelmekle bir yaşam merkezine geliyorsunuz. Müşterilerimize marina ağımızın üyesi olmalarının avantajını daha etkin bir şekilde sunabilmek için 2013 Haziran ayında D-Marin World programını başlattık. Dolayısıyla müşterilerimiz artık D-Marin ağından daha avantajlı bir şekilde faydalanabiliyor, diğer marinalarda 30 gün ücretsiz bağlama, kişiye özel bağlama paketleri ve fırsatlara sahip oluyor. İş ve pazarlama açısından baktığımızda bu yenilik D-Marin’i pazarda eşsiz kılıyor, müşterilerimize de hem maddi hem de hizmet anlamında gerçek bir değer yaratıyor”.
DOĞU AKDENİZ ÇANAĞI VE ADRİYATİK’TEKİ EN BÜYÜK ULUSLARARASI MARİNA AĞI
Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Marinalar Grubu, sektördeki operasyonlarına Grubun ilk marinası olan D-Marin Turgutreis ile 2003’te başladı. Ardından 2009 senesinde D-Marin Didim operasyonlarına başlarken, 2010 senesinde D-Marin Göcek Gruba katıldı.
D-Marin, 2009 senesinde Türkiye dışına açılarak Hırvatistan’daki yatırımlarına D-Marin Mandalina ile başladı. Ardından Nisan 2012’de Hırvatistan’ın en büyük marinası olan D-Marin Dalmacija ve şehir marinası konseptindeki D-Marin Borik de D-Marin Marinalar Grubu bünyesine katıldı. D-Marin Marinalar Grubu, Aralık 2012’de Akdeniz’in en büyük marina ağı olan ve toplamda 21 marinası bulunan Hırvat Adriatic Croatia International (ACI) Group’un yüzde 6,92 hissesini alarak Hırvatistan’daki yatırımlarını daha da genişletti.
D-Marin Marinalar Grubu, yatırımlarına uluslararası pazarda diğer ülkelerde de devam ediyor. D-Marin, Aralık 2012’de Atina Borsası’na kote olan, Lamda Development SA kontrolündeki ‘Flisvos Marina’ ile yüzde 50 ortaklık yaparak Atina’da süper yatlara özel hizmet veren birinci sınıf, ultra lüks bir marinayı zincirine kattı.
Son olarak, Ocak 2013’te Kiriacoulis Grubu ile Yunanistan’ın en büyük marina zinciri MedMarinas S.A. üzerinde bir ortaklık anlaşması imzalayan D-Marin Marinalar Grubu, Gouvia, Lefkas ve Zea marinalarını da portföyüne katarak, 3 ülkedeki toplam bağlama kapasitesini yaklaşık 9.000’e çıkardı.
D-Marin Marinalar Grubu, pazar lideri bir marina ağı kurma hedefiyle Akdeniz ve Adriyatik bölgelerindeki prestijli marinalara odaklanırken, stratejik satın alma ve yönetim ortaklıklarıyla Avrupa’daki ağını geliştiriyor. D-Marin, 23 Şubat’a kadar yat ve deniz severlerle CNR Avrasya Boat Show’da ağırlayacak. Haziran ayında uygulanmaya başlanan ve D-Marin müşterilerine önemli ayrıcalıklar sunan D-Marin World programına dahil olacak yeni projeler de ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da yat tutkunlarıyla paylaşıldı. Programa dahil edilen Kara Park Avantaj Paketi, Superyacht Freedom ve D-Cat Club hizmetleri ilk kez fuar ziyaretçilerine duyuruldu.
İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]