SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Temurhan Yıldız ” Övündüğünüz Projeleriniz Bumu ”

Yayınlanma:
ABONE OL

                 

İstanbul büyük şehir belediye başkanı  ve adayı Sn . Kadir Topbaş Kartal Cevizli’de halka hitab etti.

Konuşmasında “müjdelenmiş şehrin belediye başkanı olmaktan onur duyuyorum” diyerek başlayan Sn .Topbaş , 30 Martta yapılacak seçimlerde İstanbul ve Kartal’da Av. Temurhan  YILDIZ’ a vekaletinizi verirseniz çok güzel hizmetlerle karşınıza çıkacağız inşallah.

Miting havasında geçen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği  proğramda , Ak parti Kartal belediye başkanı sn. Av. Temurhan  YILDIZ bir konuşma yaptı.

Yıldız konuşmasında Kartal’ın CHP belediyesi döneminin bir kayıp olduğunu her gittikleri yerde halkımızın kendileriyle paylaştığını dile getirdi.

Kartal’da sn.TOPBAŞ’ın zaten büyük hizmetlerinin olduğunu dile getirdi. Kartal’ın 30 Marta akşamından itibaren Ak Parti ile kaderinin değişeceğini dile getirdi.

Büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetle birlikte planladıkları ve çok yakın bir zamanda halkımıza duyuracağımız projelerimizle,gerçekten halkımızın takdirine layık hizmetlerle Kartal , tabiri yerindeyse kendi bölgesinde bir marka şehir haline geleceğini dile getirdi.

Av.Temurhan YILDIZ , Kartal’lının kaynaklarının tamamını Kartal halkı için kullanacağız. Geçmiş 5 yılda gördük ne yazık ki Kartal belediyesinin çok yanlış ve yanlı politikalarından dolayı kaynakları tamamen heba edilmiş, kaynakları Kartal dışında her yere harcandı.

Değerli Kartal’lı hemşehrilerim şimdi sizin huzurunuzda soruyorum CHP li başkan bay Altınok  ÖZ’e ; siz belediyeyi  4 trilyon kasada para ile teslim aldınız. Size tamamen borçsuz ve kasasında 4 trilyon para ile bıraktığımız halde, şimdi sizin de deyimleriniz ve mevcut raporlarda da görüldüğü üzere yaklaşık 200 trilyon borçla duruyorsunuz, peki bu borç ve Belediyenin bütçesi olan para ile Kartal için ne yaptınız.Kartal halkı neden sizin hizmetlerinizi göremiyor,biz neden göremiyoruz.

Onlarca proje gerçekleştirdik diye afişlere bilbordlara çarşaf çarşaf reklamını yaptığınız hizmetlerinizi ben sıralayayım isterseniz.

1-o kadar övündüğünüz, her yıl yapacağım dediğiniz heykeller mi sizin çok değer verdiğiniz projeler

2-birileri para kazansın,onların tesisleri çürüyorken neden kurtardığınız halkımızın hiç birisinin fayda görmediği KAPADOKYA otelimi projeniz

3-Kartal’ımızın çok güzel bir sahili olmasına rağmen bedelinin onlarca kat fazla bir bedelle kiraladığınız ADALAR plajı mı yoksa o kadar övündüğünüz proje.

4-Kartal’da o kadar işsiz olmasına , evinde bir iş olsa da yapsak diye bekleyen o kadar ev hanımı kardeşim olmasına rağmen gidip diğer şehirlere yaptığınız projeler mi övündüğünüz.?

5-Kartal’da yaptığınız onca heykel  yetmemiş , sizi kesmemiş olmuş olsa gerek ki gidip KIBRIS’ta avuç dolu para harcayıp yaptığınız heykeller mi projeniz.

Şunu size çok rahatlıkla diyebilirim ki , bunlara proje demek ancak onlar gibi beceriksizlere yakışır.

Onlar METRO yapamazlar

Onlar HAVARAY yapamazlar

Onlar Maltepe’de yapıldığı gibi Kartal’da SAHİL HATTI projesi yapamazlar

Onlar AYDOS tepesinden Kartal sahiline TELEFERİK yapamazlar

Onlar bütün bunları yapamayacakları gibi hayal bile edemezler, çünkü bunların cemaziyel evvelide böyle.

 

Yıldız konuşmasına ; 200 trilyon lirayı buralara mı harcadınız ? diyerek konuşmasına devam eden sn. Yıldız , proğramda bir vatandaşın açmış olduğu pankartta dikkat çekti ve sözlerine şöyle devam etti.

Bir kardeşimiz yazmış HAFIZLARIN DUASINDASIN AK PARTİ diye , değerli  Kartal’lı kardeşlerim birileri belediye başkan koltuğuna oturup kendi egolarını tatmin etme hırsıyla hafızalarımıza hakaret etti,Peygamberimizin ismini anarken sıradan bir arkadaşıymış gibi hitap etmekten rahatsızlık duymadan ,sizin 5 yılınızı harcamışsa biz başkanlık koltuğu derdinde değiliz biz sizin,bizim gönlümüzde yer edindiğiniz gibi bizde sizin gönüllerinize talibiz. Biz de sizin derdinizle dertleniyoruz.

Sn.Av.Temurhan YILDIZ , konuşmasında haklarını zamanında alamayıp sokaklara dökülen işçilerin durumlarına atfen ;” işçi kardeşim çalışıyorsa hakkını da gururla alacaktır. Hiç kimsenin çalışan kardeşlerimin alnın terini hiçe saymaya hakkı olmadığı gibi , CHP. Li başkan ALTINOK ÖZ kendisi emekçi olmadığı için sanki işçinin hakkını kendi cebinden ödüyor gibi, utanmadan sıkılmadan işçi kardeşlerime , ben size sendika hakkı verdim köpek bile yediği yere pislemez gibi ,çok utanç verici cümleler kullanıyor. Bu nasıl bir aymazlık ?  Siz çalışan , tek dertleri evlerine ekmek götürmek olan bu insanları gönlünüzün en güzel yerine koymanız gerekirken bu şekilde aşağılama hakkını sana kim verdi”.dedi

Av. Temurhan  Yıldız ; aslında bu davranış bir tek CHP. Li başkan Altınok ÖZ’ün düşüncesi değil, kendi partisinin de halka ve çalışana bakış açılarının böyle olduğunu dile getirdi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]