Bemol Pasta Cafe Şimdi de Pendiklilerin Hizmetinde

Yayın: 15:03 - 25.03.2014
Güncelleme: 15:03 - 25.03.2014

Maltepe’de açıldığı günden itibaren büyük bir beğeni toplayan Bemol Pasta Cafe, şimdi aynı lezzeti Pendiklilerin de hizmetine sundu. Bemol Pendik sanat, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törenle büyük bir coşku ile açıldı. Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, yardımcıları, Kastamonu iş dünyasının temsilcileri, emniyet müdürleri ve milletvekilleri de açılışa katılarak işadamı Feyzullah Çelebi’ye destek verdi.

 

 

 

 

Dostlarına bu özel günde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden işadamı Feyzullah Çelebi,  dünya mutfağının lezzetini Maltepe’den sonra Pendiklilerle de buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çelebi, Bemol kalitesinin her alanda kendisini hissettireceğini belirterek; “Özenle seçilmiş malzemeleri marifetli Bemol ustalarının özel tarifleriyle Pendiklilere sunacağız” dedi. Törende konuşmacılar da işadamı Feyzullah Çelebi’nin sektörde gösterdiği çaba ve titiz çalışma ile kendisini fark ettirdiğini ve kısa sürede bir marka haline geldiğine dikkat çekti.

 

 

 

HER DAMAK ZEVKİNE HİTAP EDİYOR

 

Her damak zevkine uygun yiyecekleri Bemol’de bulmak mümkün. Izgaralar, makarnalar, sandviçler, krepler, tava yemekleri, pizzalar ve daha bir çok sıcak ve soğuk ürünler içeren zengin Bemol menüsü bunlarla da sınırlı değil.  Çikolata, Tatlı, Kuru Pasta,  Osmanlı ve Türk Mutfağının geleneksel tatlıları, özel üretim Bemol çikolata çeşitleri, tatlı, tuzlu seçenekleriyle kuru pastalar. Özel günlerinizin farklı geçmesini sağlamak için uzman kadrosuyla şimdi Pendiklilerin hizmetinde.

 

 

Exit mobile version