SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Şimdi MHP Zamanı

Yayınlanma:
ABONE OL
Şimdi MHP Zamanı

 

 

Yerel seçimlerin yapılmasına bir hafta var. Hemen her parti, belediyeyi biz alacağız diyor. Bunlardan biri de MHP. MHP bu seçimlerde toplumun kabul gördüğü, tanınmış, sevilen ve sayılan isimlerle seçime giriyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pendik belediye başkan adayı İbrahim Coşkun, halen Batı Mahallesi muhtarıdır.  25 yıl Pendik’te öğretmen olarak çalışan Coşkun, iki dönem de Batı Mahallesi muhtarı seçilmiş. Pendik’te hemen herkesin sevdiği, Coşkun, “30 Martta başkanım” diyor. 22 Şubat cuma günü, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje ve aday tanıtımı ile yola çıkan MHP’liler, tüm güçleri ile seçime asılıyor.

 

MHP’liler, İlçe başkanı İbrahim Çam, ilçe yöneticileri, belediye başkan adayı İbrahim Coşkun ve meclis üyeleri önderliğinde önemli bir çıkış yaptılar.  Sokak sokak tüm Pendik’i geziyor, esnaf, dernek, oda, ev, cami, cem evi, pazar yeri, düğün salonu gibi toplumun yoğun olarak bulunduğu yerleri, hasta ve yaşlıları bizzat evinde ziyaret ederek projelerini anlatıp MHP’ye oy istiyorlar.

 

Günün ilk ışıkları ile her sabah bir başka camide sabah namazını eda eden MHP’liler, ev ziyareti ile başladıkları seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam ediyorlar. Derneklerde dernek mensupları ile kahvaltı, seçim irtibat bürolarında mahalleli ile yemek yiyen MHP’liler, geç saatlere kadar çalışıyorlar.

 

Astıkları pankart ve bayraklarla sokağa, el ilanları ile evlere giren MHP’liler, daha büyük ses getirmek için yürüyüş, konser ve miting gibi etkinlikler düzenliyorlar. Geçtiğimiz hafta Kavakpınar’dan Batı Mahallesine, bu hafta da Kurtköy’den Yenişehir’e mehteran bölüğü eşliğinde yürüyen MHP’liler önümüzdeki çarşamba günü de Esenyalı’da yürüyecekler.

 

Pendikli ses sanatçısı Çelik’in katılımı ile miting yapacak olan MHP’liler, belediye başkanlığını almak için insanüstü bir gayret sarf ediyor. Rakiplerinin onlarca seçim bürosu, yüzlerce pankartı ve envai çeşit hediyesi ile yarışan MHP, küçük bütçesine rağmen inanç ve aşkla ben buradayım diyor.

 

Şeffaf bir belediye olacağını ifade eden İbrahim Coşkun, Pendik’in imar, tapu ve kentsel dönüşüm gibi sorunlarını vatandaşı üzmeden çözeceğini söylüyor. Çarşı ve sahilde trafiği yer altına almak, sahil ile Gözdağı arasına teleferik kurmak gibi projeleri olan Coşkun’un en büyük hedefi Uluslar arası fuar alanları, Uluslar arası spor merkezleri ve Uluslar arası tıp merkezleri ile Pendik’in işsizlik sorununu çözüp herkesi iş ve aş sahibi yapmak.

 

Coşkun, “Demir, deniz, hava ve kara yollarının kesişim noktasında bulunan Pendik; işsizlik sorununu şimdiye kadar çözmeliydi. Çözmedi, çözemedi. Biz çözeceğiz.” düşüncesinde.

 

Yerel seçimlerin, Pendik başta olmak üzere ülkemize hayırlı olması diliyor, Coşkun’un ifadesi ile Şimdi MHP zamanı düncesin ile MHP gelecek yüzler gülecek diyorum.

 

 

author avatar
Mustafa Telli

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]