Özcan: “Kartalspor’un önü açık

Yayın: 13:50 - 01.11.2009
Güncelleme: 13:50 - 01.11.2009
 

 

 

Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, takımın sahasında gösterdiği başarıyı deplasmanda da göstermesini beklediğini söyledi. Kartalspor’un kendi sahasında 6 maçtır yenilmediğini anımsatan Kartalspor’un başarılı teknik patronu kadir Özcan, Kartalspor Çaykur Rizespor karşılaşması sonunda yapmış olduğu Basın açıklamasında, “ Kartalspor’un önü açık Çaykur Rizespor maçında elde edilen galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum” dedi.

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Özcan, Kartalspor Çaykur Rizespor maçını da şöyle yorumladı: “Oyunu kontrol altına aldık. Bu kadar çok zor şartlar altında başarı yakalayabiliyorsak ne mutlu bizi. Kartalspor daha büyük yerlere layık bir ekiptir. 2.yarı çok daha farklı olacaktır. Şimdi önümüzde zorlu bir Kocaeli maçı var. Bu maçıda kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” yorumunu yaptı.

 

ÜZÜNTÜYÜ UNUTACAĞIZ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, ise takımının Kartalspor karşısında iyi oynadığını belirterek, “ Kartalspor’u özellikle kutluyorum. Bu maça kadar güzel bir seri yakaladık.

 

Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Orduspor maçını kazanarak hem bu maçın üzüntüsünü unutacağız, hemde çıkışımızı sürdüreceğiz.Olaya bir iş kazası olarak bakıyorum.Burada nasıl bir hata yaptık ki kaybettik. Hatamızın ne olduğunu öğreneceğim” dedi.

 

 

 

Fethi Satıcı

Exit mobile version