SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe Yardım Mağazası Sevindiriyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir süre önce kurulan ve faaliyete geçirilen Sancaktepe Belediyesi Sevgi Mağazası muhtaçları giydirmeye ve sevgi dağıtmaya devam ediyor. Sancaktepe’nin çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı İsmail Erdem’in girişimleri ve katkıları ile kurulan sevgi mağazası Sancaktepe okullarındaki muhtaç öğrencilere giysi yardımı yaptı.

Sancaktepe Ayşe Çarmıklı ve İbni Sina İlköğretim okullarında gerçekleştirilen giysi dağıtım törenine Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcısı M.Ali Cankatan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar Ayşe Çarmıklı İlköğretim Okulu Müdürü Cavit Eryaktı, kültür Müdürü A.Hamit Kaygusuz, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birol Alpak ve okul müdürleri katıldı.

752 ÖĞRENCİ Yararlanacak

Giysi dağıtım töreninin ilki Sancaktepe Ayşe Çarmıklı İlköğretim Okulunda gerçekleştirildi. İstanbul’un ve Anadolu yakasının güzel ve yeni ilçesi Sancaktepe’de, özellikle eğitime ve öğrencilere olan katkı ve destekleri ile tanınan Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan, burada yapmış olduğu konuşmada,” Biz her türlü desteği, Sancaktepe ilçesi’ndeki bütün komu kurumları ve kuruluşları olarak bütün desteği belediye başkanımızdan ve çalışma arkadaşlarından alıyoruz. Bunların bize vermiş olduğu maddi, manevi destek ve güçle hizmet etmeye el birliği ile gayret ediyoruz” diye konuştu.

Sosyal Devletin Temsilcileriyiz

Kalkan, konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem Beye ve çalışma arkadaşlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçekten Sancaktepe ilçesi yeni bir ilçe, genç bir ilçe. Ne var ki eskiden kurulmuş ilçeler kadar hizmet üreten,hizmet veren bir ilçe konumunda.Bunda kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerinin,çalışanlarının ciddi emekleri ve katkıları var.Bugün burada bir tanesini yaşıyoruz hep beraber.

Sosyal Devlet olmanın bir gereği olarak ta,devletimiz ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza,ekonomik sıkıntı içersinde olan ailelerimize gerek belediyeler gerek se hükümetimizin sağladığı destek ve kaynaklarla hizmet götürmeye,yardım etmeye gayret ve çaba gösteriyoruz.Bize bu ortamı sağlayan bu imkanı veren hayırsever iş adamlarımıza ve devlet büyüklerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Bu tür çalışmalarımız çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe kavuşması içindir.Bizler sizlere destek olacağız,sizlerde ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutan birer üyeler olacaksınız.Bu duygu ve düşüncelerle bütün yavrularımızı kutluyorum ve başarılar diliyorum”dedi. Daha sonra toplam 752 öğrenciye yapılan giysi yardımının bir bölümü sembolik olarak gerçekleştirildi.

Anlamlı Bir Gün Yaşıyoruz

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, giysi dağıtım töreninde yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: “ Bugün hepimiz adına anlamlı bir gün. Sancaktepe Belediye Başkanlığı olarak huzurlarınızda Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz. Sayın Kaymakamımız gerçekten sosyal yönü kuvvetli, vatandaşın sıkıntılarını bire bir yakinen takip eden ve çözüm üreten bir Kaymakamımız” ifadesini kullandı
.
Hizmet Kapısı Açtık

Sancaktepe’nin genç ve çalışkan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “ Kaymakamlık ve belediye iş birliğiyle bir sevgi mağazası oluşturduk. Sevgi mağazası da uzun yıllar yaşayacak. Başta çocuklarımız, öğrencilerimiz olmak üzere, Sancaktepe’de yaşayan tüm halkımıza açılan bir hizmet kapısıdır. Sevgi mağazası sevgi dağıtmaya, muhtaçlara el uzatmaya devam edecektir.

Destek veren değerli iş adamlarımıza bizde teşekkür ediyoruz huzurlarınızda. Kaymakamlığımızın teşviki, belediyemi zinde böyle bir düşüncesi vardı başlangıç itibariyle. Belediye başkan yardımcılarımıza ve müdürümüze de çok çok teşekkür ediyoruz. Onlarında gayretli çelişmeleriyle böyle bir hayır kapısı oluştu. Yediden yetmişe Sancaktepe halkıyla 24 saat beraber yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Çok farklı konularla, farklı sıkıntılarımızda olabilir. Bu sıkıntılarımızı tabi’i ki öğrenci velilerimizle ve öğrencilerimizle de paylaşmak isteriz.

Her zaman yanınızdayız, iyi gününde kötü gününde de beraber olacağız. Ben hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” dedi. Bu arada İbni Sina İlköğretim Okulu öğrencisi Emine Tanrıkulu Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in ünlü “Sakarya” şiirini okudu. Bu arada İbni Sina İlköğretim Okulu Aile Birliği Sancaktepe Kaymakamı Necmettin kalkan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar’a eğitimi, okullara ve öğrencilere olan destek ve katkılarından dolayı birer demet çiçek sundular.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio