Ak Partinin çocuk parkı önergesine CHP grubundan red!

Yayın: 07:00 - 09.07.2014
Güncelleme: 07:00 - 09.07.2014

Çocuk parkına inşaat yapılmaması için Ak Partili Meclis üyeleri önerge verdi, CHP’li üyeler red etti.

Atalar mahallesinde halen çocuk parkı olarak kullanılan alana, CHP’li üyelerin red oylarıyla inşaat yapılacak. Atalar Mahallesindeki Çocuk Parkının kalması için Ak Partili üyelerin verdiği önerge, CHP Grubu tarafından Oybirliği ile red edildi.

Atalar Mahallesindeki 1798 Ada, 22 Parsel Ata Sokak ve Yayla sokağın kesiştiği yerde bulunan Çocuk Parkının kaldırılarak yerine inşaat yapılmasını engellemek amacıyla Ak Parti Grubundan Kubilay Salihvatandaş’ın meclise yazılı önergesi verdi.

Kubilay Salihvatandaş, “ Atalar Mahallesindeki 1798 Ada, 22 Parsel Ata Sokak ve Yayla sokağın kesiştiği yerde bulunan Çocuk Parkımızın kaldırılarak yerine inşaat yapılmasını engellemek amacıyla Ak Parti Grubu olarak konut alanında kalan çocuk parkımızın imar planlarında çocuk oyun alanına alınması için meclise temmuz ayının meclisinin ilk gününde önerge verdik.

Bu Çocuk Parkımızın yaşamasının tüm mahallelinin isteği olduğunu ve imza toplayarak belediyeye başvurduklarını söyledik. Maalesef CHP Grubu oybirliği ile evet tek fire vermeden bu alanın imara açılma izninin kaldırılma talebimizi reddetti. İmar Planlarında konut alanı olan bu çocuk parkımıza inşaat yapılmaması için verdiğim çalışmalar CHP siyasetinin gölgesinde kaldı.artallıların, Atalar Sakinlerinin ve Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Exit mobile version