“E-Max5” Emlak Sektöründe Yerini Aldı

Yayın: 14:15 - 09.11.2009
Güncelleme: 14:15 - 09.11.2009

Kartal Belediyesi eski Meclis ve Encümen üyesi Fikret Polat, Rıfat Albayrak, Başar Biberoğlu ve Davut Çetin isimli arkadaşlarıyla birlikte Anadolu Yakasının bir markası konumunda olan e-max5 Gayrimenkul Danışmanlık bürosunu açtı.

Ünlü Konuklar Katıldı

Şaşkınbakkal Bağdat Caddesi’nde hizmet verecek olan firmanın açılış kokteyline İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çakal, eşi Gürhan Çakal Hanımefendi, AK Parti Kartal önceki Başkanı Hasan Altuntaş, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız, Kartal Belediyesi önceki Belediye Başkanı Arif Dağlar, İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, Danışmanı Murat Büyükçe, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ünsal Kıraç, Samandıra eski Belediye Başkanı ve İş adamı Abdullah Bayram, Cevizli Kızılay Şube Başkanı Dr. Müjdat Keçeli, Kartal Belediyesi meclis üyeleri, politika, İş ve spor camiasının ünlü isimlerinin katıldığı e-max5 EMLAK firmasının açılış kurdelesini AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen ve Fikret Polat, birlikte kestiler.

e-max5 EMLAK yönetimi “Yepyeni bir anlayış ve bakış açısıyla samimi, dürüst, profesyonel ve güler yüzlü personelimizle müşterilerimizin hizmetinde olacağız” dedi.
Hayırlı ve uğurlu olsun.


Fethi Satıcı

Exit mobile version