Roman Yurttaşlarla Gönül Sofrası

Yayın: 10:28 - 14.07.2014
Güncelleme: 10:28 - 14.07.2014

Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından Çayırbaşı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında bir araya geldiğimiz Roman yurttaşlarımızla oruç açtık.

 

Cıvıl cıvıl bir ortamda ve pırıl pırıl bir yaz akşamında yüzlerce yurttaşımızın katılımıyla başlayan Çayırbaşı iftarımız, her zaman olduğu gibi Ney’in büyülü sesiyle devam etti.

 

Kaptan-ı Derya Hasan Paşa Cami İmamı Yusuf Zeynel’in okuduğu yemek duasının ardından mikrofona gelen Çayırbaşı Mahalle Muhtarı İbrahim Bektaş, yine bir Ramazan Ayı’nda bir iftar sofrasında bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiği konuşmasının sonunda, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışma arkadaşlarına emeklerinden ötürü teşekkür etti.

 

 

Başkan Yardımcısı Erdem: Uyuşturucu bizim baş düşmanımızdır.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Çayırbaşılı yurttaşlarla iftar yemeğinde buluşmaktan ve birlikte aynı sofralarda oruç açmaktan duyduğu keyif ve mutluluğu ifade ettiği konuşmasının ardından sözü, çocuklarımızı tehdit eden uyuşturucuya getirdi.

 

Bonzai denilen lanetten kurtulmak için gönül birliği edeceklerini söyledi. Başkan Şükrü Genç’in bu konuda açtığı savaşta herkesin görev alacağını ve herkesin de bu savaşta elinden geleni yapacağı konusunda hiçbir şüphesinin bulunmadığını belirtti.

 

Exit mobile version