Bayram Coşkusunu İstanbul Akvaryum’da Yaşayın

Yayın: 13:29 - 15.07.2014
Güncelleme: 13:29 - 15.07.2014

Birbirinden ilginç, yaklaşık 1.500 çeşit ve toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısının bulunduğu,6.000 metrekarelik ziyaretçi kapasitesi bulunan İstanbul Akvaryum bayram hazırlıklarına başladı!
İstanbul Akvaryum; herkesin sabırsızlıkla beklediği yaklaşan Ramazan Bayramı’nda da ailenizle keyifli ve eğlenceli bir bayram geçirmeniz için yine tercih edilen adres oluyor.

 

Birçok kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum ailesi gün geçtikçe büyüyor. Canlıların doğal yaşamlarına en uygun şekilde yaşatıldığı akvaryum, gizemli su altı dünyasında size adeta bir serüven yaşatırken, amazon yağmur ormanlarında da sizi keşfe çıkarıyor.

İstanbul Akvaryum bünyesinde bulunan “İstanbul Akvaryum Bilim Merkezi” ’nde Gforce Exhibitions’ ın heyecan verici, tam ve kısmi insan vücudu örnekleriyle, “The Human Body” sergisi de sunulan etkinliklerin yanında eğlenirken öğrenmenize de yardımcı oluyor.

 

Bu bayram sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirmek istiyor ve bu anları birer anıya dönüştürmek istiyorsanız, sürpriz etkinlikleriyle İstanbul Akvaryum’ da ki bayram coşkusuna sizde katılın.

Exit mobile version