SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe Cup’ta final coşkusu

Yayınlanma:
ABONE OL

Final maçları kıran kırana geçti, şampiyonlar ödüllerini Başkan Kılıç’tan aldı

 

 

Maltepe Belediyesi’nin katkılarıyla, Rexona sponsorluğunda, Maltepe’deki Açıkhava Basketbol Sahası’nda (Maltepe Park) 4-7 Eylül tarihlerinde düzenlenen plaj voleybolu turnuvasında kazanan takımlar belli oldu. Şampiyon olan takımlar ödüllerini, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın elinden aldı.

“TVF (Türkiye Voleybol Federasyonu) Pro Beach Tour 2014”ün 15. etabı olan Maltepe Cup’ta, final günü büyük bir coşku ve heyecan yaşandı. Büyük bir taraftar desteğiyle başlayan turnuvanın final maçlarını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, TVF yetkilileri, Maltepe Belediyesi meclis üyeleri de takip etti. Erkeklerde, rakipleri Soner Erdoğmuş-Emir Akdoğan ikilisini 21-13 ve 21-7’lik setlerle 2-0 deviren Hakan Göğtepe-Girol Eryıldız ikilisi erkeklerde turnuvanın şampiyonu oldu.

 

 

 

KADINLAR FİNALİNDE
BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Kadınlar finalde ise Mersin etabında da final oynayan Kristel Kiens-Buğra Eryıldız ikilisi ile Türkiye’de ilk kez bir turnuvaya katılan Michaela Vorlova-Zuzzana Vojtiskova ikilisi karşılaştı. Vorlova-Vojtiskova ikilisi bir ilke de imza atarak, Türkiye’de katıldıkları ilk turnuvada müthiş bir çekişmenin yaşandığı maçta, rakiplerini 21-19 ve 21-18’lik setlerle 2-0 devirerek şampiyon oldu.

Öte yandan kadınlarda, üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde Ebrar Gümrük-Burçin Geyik ikilisi ile Merve Çelebi-Gizem Çağlayan ikilisi karşılaştı. Ebrar Gümrük-Burçin Geyik ikilisi, 23-21 ve 21-19’luk setlerle rakibini 2-0 yenerek turnuva üçüncüsü oldu. Erkeklerde ise Devrim Alibaba-Kemal Derebey ikilisi ile Doğuş Altay-Ozan Baltacı ikilisi karşılaştı. Karşılaşmadan 21-11 ve 12-8’lik setlerle Devrim Alibaba-Kemal Derebey ikilisi galip ayrılarak erkeklerde turnuva üçüncüsü oldu.

unnamed (1)
“GENÇLERİ TEŞVİK EDECEĞİZ”

Final maçının ardından bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Türkiye’de voleybolu, basketbolu, başka spor alanlarını da teşvik ederek gençlerimizi kazanmak için uğraş veriyoruz Daima siz Maltepelilerin hizmetinde olacağız. Ben öncelikle Maltepe Belediyesi’nin burada çalışan ekiplerine teşekkür ederim” dedi. Kılıç’tan sonra söz alan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil de, “Plaj voleybolu salon voleybolundan ayrı. Olimpik bir spor, biz katılamadık ama sizlerin de katkısıyla oyuncularımızı zorlayarak, sporcu ve hakem arkadaşlarımızı olimpiyatlara göndermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

DERECEYE GİRENLERE MADALYA

Konuşmalar sonrası düzenlenen madalya ve ödül töreninde erkekler ve kadınlarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve TVF Başkanvekili Mustafa Ekşi tarafından takdim edildi. Toplamda 14 bin 200 TL para ödülü dağıtılan Maltepe Cup, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]