Robot Ali Alkışlarla uğurlandı…

Yayın: 09:22 - 11.12.2009
Güncelleme: 09:22 - 11.12.2009

Önceki gün öldürüldüğü belirtilen, Kartalspor’un efsane Amigosu Ali Ertuğruloğlu, alkışlarla uğurlandı. Robot Ali lakaplı Ali Erturuloğlu’nun tabutuna Kartalspor’un Bayrağı örtüldü, tabutun üstüne ayrıca ünlü Amigonun maçlarda üstüne giydiği Kartalspor forması konuldu.

 

Kartalspor taraftar camiasının sevilen ve saygı duyulan ismi ve Kartalspor’un efsane Amigosu Ali Ertuğruloğlu, Kartal Merkez camiinde kılınan cenaze namazından sonra Pendik Şeyhli mezarlığında toprağa verildi.

SEVENLERİ KATILDI

Öldürüldükten sonra cansız bedeni Topselvi semtinde bulunduğu belirtilen Kartalspor’un Amigosu Robot Ali’nin cenaze törenine Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, Kartalspor’lu futbolcular, Milli Sporcu Selim Akbeniz, Kartalspor taraftar dernekleri, Kartalspor taraftarları ve sevenleri katıldı.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Robot Ali’nin Kartalspor Bayrağına sarılmış tabutu eller üzerinde cenaze aracına götürülürken cenaze törenine katılanların alkışları arasında “Ali ağabey sen ölmedin bizim kalbimizdesin”şeklinde tezahürat yapıldı.

Fethi Satıcı

Exit mobile version