SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Organik Pazar Kartal’da açılıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Anadolu yakasının %100 Ekolojik Pazar’ı, 20 Aralık Pazar günü Kartal Belediyesi ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle açılıyor.

 

Kartal %100 Ekolojik Pazar’da ekolojik sertifikalı meyve sebzelerin yanı sıra geniş bir mamul ürün yelpazesi bulunacak. 200 adet stant kurulacak olan Kartal ekolojik pazarda sertifikalı pamuk, makarna, ekmek, bakliyat, temizlik malzemeleri, şampuan ve tekstil ürünleri çeşitlerden sadece birkaçı.

Kartal ekolojik pazarı, Anadolu yakası için sadece sağlıklı bir alışveriş alanı değil, sürdürülebilir yaşam için bir çekim merkezi olarak tasarlanıyor. Pazar alanına kurulu, içinde ısıtma ve soğutma sistemleri bulunan çadırda tüm yıl boyunca ekolojiyle ilgili sohbetler, sürdürülebilir yaşam atölyeleri, sanat etkinlikleri, konserler gerçekleşecek.

Program: 20 Aralık Pazar günü saat 11.00’de Kartal %100 Ekolojik Pazarın açılışı, Şevval Sam ve Murat Teker konserleri, Ebru Ayarcı yönetiminde Algo-Ritmo Perküsyon Grubu’nun dinletileri ile başlayacak. Devamında, naylon torba kullanımını azaltmak için artık kumaşlardan bez çanta dikme atölyesi, çocukların yaratıcılıklarını kullanarak el yapımı oyuncaklarla oynayabilecekleri “Tahtalar ve İpler” oyuncak atölyesiyle kutlanacak. Gün içerisinde ekolojik ürünlerden oluşan ikramlar, dans gösterileri de Pazar açılışını bir kutlamaya dönüştürecek.

 

Ulaşım: Pazarın kurulacağı bölgeye ulaşım tren istasyonu, deniz otobüsü iskelesi, Kartal’ı çevre ilçelere bağlayan sahil yolu ve bisiklet yollarına çok yakın olmasıyla pratik bir alışverişe olanak sağlıyor. Arabaları ile gelenler, pazarın hemen altında bulunan otoparktan faydalanabilecek.

 

%100 Ekolojik Pazar Standardı: Ekolojik ürün üreticileri ve kullanıcılarını bir araya getiren, yerel belediyelerin işbirliğiyle kurulan %100 Ekolojik Pazarlarda Buğday Derneği’nin ekolojik pazar standartları uygulanıyor, düzenli olarak uygulanan sıkı denetimler tarım il müdürlüğü, belediye ve dernek ekiplerince yapılıyor.

İlgili Haberler

Dubai’ye seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Dubai vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin

  İçindekiler: Gökdelenler ve Çölün Buluştuğu Şehir: Dubai 1 Dubai Tanıtımı 1 Dubai Seyahati 1 Dubai Vizesi Başvuru Şartları ve Belgeleri 2 Dubai Vizesi için Gerekli Belgeler:. 2 Dubai Vizesi için Pasaport ve Diğer Gereklilikler:. 2 Dubai Vize Türleri:. 3 Dubai Vizesi Başvuru Prosedürü:. 3 Dubai Vizesi Başvuru Ücreti 2024:. 3 Dubai Vizesi Kaç Günde […]

Umre Vize ve Ücretleri Hakkında ve Ek Hizmetler

Umre Vizesi: İçindekiler Umre İbadeti Hakkında Merak Edilenler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvuru Süreci ve Gerekli Belgeler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Türleri 1 Suudi Arabistan Vizesi Almak İsteyenler İçin İzlenmesi Gereken Adımlar. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvurusu İçin Gereken Belgeler. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler. 3 Türkiye’den Umre Başvurusu. […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]