Kartalspor’dan transferin son günü 2 imza

Yayın: 08:59 - 04.02.2016
Güncelleme: 08:59 - 04.02.2016

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup ekiplerinden Kartalspor, transferin son günü kadrosuna iki yeni ismi dahil etti.

Lig’in ilk yarısında kalesinde gördüğü 30 gol sonrasında ilk önce Fırat Çakmak ve Zeki Ayvaz gibi tecrübeli iki kaleciyi kadrosuna katan İstanbul ekibi sonrasında defans hattına takviyede bulundu. Transfer döneminin son anına kadar arayışlarını sürdüren Kartalspor, transferin kapanmasına saatler kala iki savunma oyuncusunu renklerine bağladı.

Savunmanın sağına Karşıyaka’dan 1989 doğumlu Deniz Aslan’ı transfer eden Kartalspor, stoper mevkiine ise Alanyaspor’dan Abdullah Karmil’i kadrosuna kattı.

Hollan’da da futbol yaşantısı sürdüren ve Bursaspor’ a yurt dışından transfer olarak Türkiye kariyerine başlayan Deniz Aslan, Antalyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Elazığspor, Boluspor ve son olarak Karşıyaka formasıyla mücadele etmiş.

Futbola’a Trabzonspor altyapısında başlayan Abdullah Karmil ise yine bu kulüpte profesyonelliğe geçiş yaparak 1461 Trabzon’a kiralanmış.  1461 Trabzon’dan sonra sırasıyla Çorumspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor, Osmanlıspor, Adanaspor ve Alanyaspor formasıyla mücadele etmiş

Kartalspor’un savunma hattına yaptığı bu iki transfer sezon sonuna kadar Kartalspor için mücadele edecek.

Exit mobile version