Şile jandarma’dan film gibi operasyon

Yayın: 09:53 - 04.02.2016
Güncelleme: 09:53 - 04.02.2016

Şile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler geçtiğimiz günlerde, ilçe sınırları dâhilinde meydana gelen hasarlı trafik kazasının peşini bırakmadı.

Edinilen bilgilere göre, Urfa’dan bir vatandaşın İstanbul’da sevgili olduğunu öğrenen ve onunla buluşmak için İstanbul’a geldiğini öğrenen Fatih S (1983) bu şahsı silah zoruyla gasp ederek kendisinden tehdit yoluyla para sızdırmayı planladığı ortaya çıktı.

Olay İstanbul Çekmeköy mevkii madenler bölgesinde Urfa’dan gelen şahısla buluşan dört kafadar Fatih S ( 1983)-Soner A (1998)-Nezih A (1986)- Fırat A (1999) sözde sevgilisi olduğu iddia edilen bir bayanı planladıkları oyun gereği şahısla buluşturdular. Ardından zor kullanarak Sevgili rolündeki bayanla birlikte Çekmeköy mevkiinde bir eve götürdüler. Oradan da Şile’ye gelmek üzere yolan çıktılar.

Gaspçılar, Şile otoyolu kömürcüoda mevkiinde içinde bulundukları araçla kaza yaptıktan sonra olayların gerçek yüzü Şile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ince ince dokunarak ortaya çıkartıldı.

HASARLI TRAFİK KAZASININ ARDINDAN SİLAHLI GASP ÇIKTI!.. Edinilen bilgilere göre gaspçıların planlarında kullandıkları “Bayan, şahsı silah zoruyla gasp etmeleri ve hatta öldürme düşüncelerinin olduğunu fark edince vicdan meselesi yaparak kendisinin de içinde bulunduğu aracın Şile yolun kömürcüoda mevkiinde kaza yapmasına neden oldu.

Kazalı araç üzerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri,kaza yapan araçta Fatih .S’nin olduğunu tespit etti. ardından Jandarma ekipleri olaya karışan ve araçta olduğu tespit edilen Fırat A (1999) göz altına aldı. Ve ifadesi alındıktan sonra çıkartıldığı Şile Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan; Fatih S’nin Şile’de olduğunu tespit eden Jandarma yetkilileri; Fatih S’nin evinde arama yaptı ancak şahsa ulaşamadı. Kendisinin arandığını fark eden Fatih S yetkilileri atlatarak kaçmayı başardı. Ancak kısa süre sonra Şile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Üsküdar Altunizade de gece yarısı yaptıkları operasyonda olaya karışan Fatih S ve diğer iki kişiyi, kıskıvrak yakaladı. Şile İlçe Jandarma Komutanlığı’nda şahısların ifadeleri alındıktan sonra “Kişiyi Hürriyetinden alı Koyma ve Silahlı Gasp suçundan, çıkartıldıkları Şile Adliye’sinde tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Hasarlı trafik kazasının ardından dört kişi Şile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin hassas çalışmalarıyla silahlı gasp ve farklı suçlara karışan dört kişi cezaevine gönderildi.

Ayrıca şahısların çok sayıda suç dosyalarının olduğu edinilen bilgilere arasında.

 

Exit mobile version