SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Doğa sporu tutkunları 7 şubat’ta aydos patika koşusu’nda buluşuyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi; Team Kronos işbirliğiyle düzenleyeceği 6. Aydos Patika Koşusu ile doğa sporları tutkunlarını bu yıl da biraraya getirecek.

Doga-sporlar,-tutkunlari-aydosta-bulusuyor

Her yıl Türkiye’nin her bölgesinden amatör ve profesyonel spocuların katıldığı Aydos Patika Koşusu’nun ilk ayağı 7 Şubat 2016 Pazar günü, ikinci ayağı ise 3 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleşecek. 7 Şubat 2016 Pazar günü saat 10.00’da Aydos Orman Parkuru 2. Kapı’dan başlayacak yarışların sonunda tüm katılımcılara anı madalyası verilecek.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 6 yıldır destek verdiği Aydos Patika Koşusu’na bu yıl da tüm doğa ve spor tutkunlarını davet etti.

 

Çeşitli ikramların ve sürprizlerin yer alacağı 6. Aydos Patika Koşusu’nda sporcuların kıyasıya mücadele vereceği kategoriler ise şöyle:

1- Tekli Branş ( 9.5k koşu veya 10k MTB)

Tekli branş, koşu veya bisiklet etaplarından birine katılım anlamına geliyor. Koşu veya bisiklet etaplarında her ayakta kadın ve erkeklerde 4 farklı yaş grubunda (18-29 yaş / 30-39 yaş / 40-49 yaş / 50 ve üzeri yaşlar) ilk üç kürsü sıralaması yapılır. Sporcuların, tek branş (koşu / bisiklet) puanlı serisi için her iki ayağa (7 Şubat ve 3 Nisan) da katılması ve parkurları tamamlaması gerekiyor. Seri sonunda kadın ve erkeklerde genel sıralama toplam puanlarına göre ilk 5 kişiye kupa ve hediye çeki verilecek.

2- Kombine ( Koşu + Bisiklet )

Kombine; hem koşu, hem de bisiklet parkurlarına katılım anlamına geliyor. Her iki ayakta da koşu ve bisiklet parkurlarının birine katılmayan veya bitiremeyenler puanlı seride sıralamaya giremez. Kombine serisine katılanlar, bisiklet ve koşu kategorilerinde her ayak için yaş grubu kürsü sıralamasına ve ayrıca bunların puanlı seri genel sıralamalarına da dahil olur ve ayrı ayrı tüm ödüllerini alabilirler. Bunun yanı sıra ayrıca kombine puan toplamına göre kadın ve erkekler genel klasman ilk 5 derecesi ödüllendirilir.

Ödüller

  1. Tekli Branş (koşu/bisiklet) Ödülleri: Her ayakta koşu ve bisiklet için kadın/erkek 4 farklı yaş grubunda ilk üç dereceye madalya verilecek. Puanlı seri sonunda kadın/erkek genel klasman ilk 5 dereceye kupa ve hediye çeki verilecek.

(Birinci 250TL  –  İkinci 200TL –  Üçüncü 150TL – Dördüncü 100TL – Beşinci 100TL)

  1. Kombine (koşu+bisiklet) Ödülleri: Seri sonunda yaş grubuna bakılmasızın kadın/erkek genel klasman ilk 5 dereceye kupa ve 300TL hediye çeki verilecek. Kombine yarışmacıları ayrıca bisiklet ve koşu branşlarında her ayak ve puanlı serilerde ayrı ayrı açıklanan tüm bireysel ödülleri de alabilecek.

İlgili Haberler

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]