Hacaloğlu Başkan Öz’ü ziyaret etti

Yayın: 07:56 - 13.02.2010
Güncelleme: 07:56 - 13.02.2010

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri, MKY üyesi ve eski Devlet Bakanlarından Algan Hacaloğlu, Kartal’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini CHP Kartal İlçe Örgütüne yapan Algan Hacaloğlu ve Parti Meclisi üyesi Hüsniye Kaya, burada CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, Başkan yardımcısı Fethi Harmancı ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı.

Daha sonra Topselvi’deki Kartal Afyonlular Derneğini ziyaret eden Algan Hacaloğlu, son ziyaretini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’e yaptı.

Başkan Öz’e övgü

CHP Genel Sekreteri ve M KY üyesi Algan Hacaloğlu, Başkan Öz, ile bir süre görüştü. CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi’nin de hazır bulunduğu ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Algan Hacaloğlu, “ İlk ziyaretimi CHP Kartal ilçe örgütümüze yaptım ve burada birlikte kahvaltı ettikten sonra Kartal Afyonlular Derneğini ziyaret ettim. Son ziyareti mide Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Sayın Altınok Öz’e gerçekleştirdim. Sevgili başkanımız 10 ay gibi kısa sayılabilecek bir dönem içersinde çok güzel ve yararlı hizmetler gerçekleştirmiş. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum ve her zaman Kartal Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz’ün yanında olduğumuzu özellikle vurgulamak istiyorum. Trilyonlarca borç ile devir alınan bir belediyeyi yönetmek kolay değil diye düşünüyorum. Sayın Öz, zoru başaran bir yönetici olması, ilkeli ve kararlı bir çalışma başlatması tabi ki Kartal’ın ve Kartal halkının yararınadır.” Dedi.
Başkan Öz, kendisine yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Fethi Satıcı

Exit mobile version