Tuzladaki tüm dernekler Başkan Yazıcı ile buluştu

Yayın: 10:36 - 06.04.2010
Güncelleme: 10:36 - 06.04.2010

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da bulunan tüm derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi. Göreve geldiğinden beri hafta sonları dernekleri tek tek ziyaret ederek görüş ve düşüncelerini alan Başkan Yazıcı, son olarak da tüm dernekler düzenlenen gecede buluştu.

 

 Orhanlı Kültür Merkezi’nde yapılan geceye ilgi bir hayli büyüktü. Tuzla’da bulunan bütün derneklerin temsilcileri geceye  büyük ilgi gösterdi. Gecede bir konuşma yapan Başkan Yazıcı, yaklaşık bir yıldan beri hafta sonlarında tüm dernekleri teker teker ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bu toplantılarda ortaya çıkan görüş ve önerilerden istifade ettiklerini vurgulayan Yazıcı, sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileriyle belediye yönetimine katılmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Yazıcı, “Öneri, düşünce, görüş, proje kimden gelirse gelsin, hepsine, herkese açığız. Bu anlamda sizlerin görüş ve önerilerinden büyük ölçüde istifade ettik. Hepinize teşekkür ediyorum” Diye konuştu.

 

Memleket hasreti bitsin diye…

Bir televizyon kanalında “Yöresel Geceler” adlı programa sponsor olarak, ilçedeki vatandaşların memleket hasretlerini gidermekte yardımcı olduklarını ifade eden Başkan Yazıcı “ Bu TV programlarına bilerek katılmadım. Çünkü bu programlara katılıp ilgiyi şahsım ve belediye üzerine çekmek istemedim. Memleket hasreti çeken vatandaşlarımızın bu programlarda bir araya gelerek gönüllerince eğlenmelerini arzu ettik” dedi.

        

 Dernek temsilcileri de söz alarak, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Yazıcı’ya teşekkür ettiler. Dernek temsilcileri, Tuzla’da bulunan tüm derneklerin bir çatı altında toplanmasını da önerdiler. Daha sonra tüm dernek temsilcileri ve ‘Yöresel Geceler’ programının sunucusu Ali Gedik’e Başkan Yazıcı tarafından birer plaket verildi. Dernekler adına ise, Tuzla Rumeliler Dernek Başkanı İbrahim Nazmi İş tarafından Başkan Yazıcı’ya teşekkür plaketi verildi.

Exit mobile version