SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Özcan : “Kazanmak İçin Oynadık “

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Kadir Özcan,Kartalspor-Boluspor maçı sonrasında yapmış olduğu değerlendirme de şunları söyledi:

“ Özellikle kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum. Zor bir dönemeçteyiz o anlamda tabii bizim için kazanmak önemliydi . Birde tabii seyircisiz oynama dezavantajımız vardı. Yanlız   seyircisiz oynamak futbol adına bana göre olumlu bir şey değil. Başka türlü de ceza uygulanabilir. Onun için  Türkiye Futbol Federasyonu bu anlamda birazcık düşünmesi lazım diye düşünüyorum.” Dedi.

Alınlarından öpüyorum

Kartalspor’un teknik patronu Kadir Özcan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“ Oyuna baktığımız zamanda  genelde, oyunun başlarında  ortada bir oyun.Daha sonra oynayan taraf biz olduk. Zaten koru yakaladıktan sonra da  kaçırdığımız net pozisyonlar  var. Belki onları atmış olsaydık maçın skoru daha farklı olabilirdi. Ancak bu saatte  artık onları düşünmemek lazım.Kazanmak için oynadık ve kazandık.Puan olarak ta iyi bir puan yakaladık. Bir önceki hafta oynadığımız Hacettepe maçını çevirebilseydik daha farklı bir konumda olurduk.Hakikaten çok kötü oynadık Hacettepe maçında. O anlamda Play-Of şansımızı kaçırdık. Çok olumsuzluklar içersinde, transfer yapamadan bu çocukları yapmış oldukları onurlu mücadeleden dolayı alınlarından öpmek lazım.Şöyle baktığınız zaman 7-8 tane oyuncumuz sezon başından beri Antrenman kaçırmadan,yüksek maç temposunda  bugünlere kadar geldiler.Mevcut olanaklarımızı biliyorsunuz.Yeni yeni toparlama gayreti içersindeyiz. O na rağmen müthiş mücadele örneği verdiler ve bugüne kadarda  seslerini çıkarmadan da  mücadelelerini sürdürüyorlar. Hakikaten onurlu, gururlu, şahsiyetli ve kişilikli bir oyuncu kadrom var.Hepsine buradan tekrar teşekkür ediyorum.İnşallah onlar çok şeylere layıktır bundan sonra  ki süreçte de onların hak  ettikleri taktir edilecektir.Yönetim kurulu ve  Onursal Başkanımız Sayın Altınok ÖZ  bu anlamda çalışmalar yapıyor.İnşallah seneye de  Kartalspor  Bank Asya 1.Lig’de çok daha  canlar yakar diye düşünüyorum”diye konuştu.

Gol Kralı Olacağım

Kartalspor’un siyahî oyuncusu ve golcüsü Yakubu, İngilizce konuşarak yapmış olduğu maç ile ilgili kısa yorumunda lig’te 14 gole ulaştığını hedefinin 20 golle  gol kralı olmak istediğinin altını çizdi.

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, 2-1 yenildikleri Kartalspor maçını şöyle yorumladı:

Buraya kazanmaya geldik tabi ki,bir hedefimiz vardı.Onun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum Kazanmak için bütün hamleleri yaptık.Netice de  skor olarak geriye düştük amacımız gerekli hamleleri yapmaktı.Biz Serdar’la bu hamleleri yapmaya çalıştık. Ne varki son dakikalarda bulduğumuz golle ümitlendik. Ne var ki kalan süre kısa olduğu için ümitlerimiz tükendi. Kartalspor’u kutluyorum” diye çok kısa bir açıklama yaptı.

Çok üzgünüz

Boluspor’lu Tolga Doğantez, takımının mağlup olmasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “ Buraya gelirken daha önceki maçlarda olmayan bir durum vardı bizim için. Bu sezon için olmazsa olmaz bir maçtı Play-Of için Kartal maçı. Ama maalesef maçın başında yediğimiz tamamen tesadüf karambol bir gol bizi şaşırttı. Ondan sonra skor avantajını  yakalamak çok zor oldu.Özellikle 2.yarının başından itibaren 20-25 dakikalık bir bölümde çok iyi oynadık.Ama o iyi oynadığımız dakikalarda gol bulamadık.Ne tekim  bütün takım olarak yüklendiğimiz bir serbest vuruş dönüşünde 2.golü yedik. 2.golden sonra tamamen bu sene hiç yaşamadığımız bir pozisyonda,arka taraf dağıldı..Maçı çevirmek istedik,çeviremedik.Bu sezon Boluspor için bitti gibi gözüküyor.Gerçekten sezona başlarken çok büyük ümitlerle ve hayallerle sezona başlamıştık.Böyle olmasını istemedik açıkçası. Çok üzgünüz ama herkesin bu saatten sonra sağduyulu olması lazım. Daha çok Bolu halkı ve Boluspor’u sevenler.Biz futbolcular bugün burda varız,yarın yokuz.Onların her türlü bu kulübe ve bu kulübü yönetenlere sahip çıkmasını istiyoruz.”şeklinde konuşarak bir yerde de duygularını yerine getirdi.

Boluspor ligin bitimine üç hafta kala, kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor ile karşılaşacak.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]