İtü Denizcilik Fakültesi kapılarını eğlence için açtı…

Yayın: 08:48 - 27.04.2010
Güncelleme: 08:48 - 27.04.2010

Geleneksel olarak her sene düzenlenen Denizcilik Şenlikleri , bu sene 24 Nisan Cumartesi günü yine İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Kampüsünde kutlandı.

2009 yılından itibaren her sene kutlanan Denizcilik Şenliği, öncelikle başta üniversite öğrencileri olmakla beraber öğrenci olmayanlarında katılımı ile 24 Nisan Cumartesi günü gerçekleşti.

 

İnsanlık tarihinin her döneminde var olmuş ve önemli sayılan Denizcilik Mesleği bu özel etkinlikle daha da anlam kazandı. Geçmiş dönemlerden bu yana büyük bir heyecan ile karşılanan şenlik, İstanbul’daki üniversite öğrencilerini zor ve bazen de sıkıcı olan üniversite ders ortamından bir nebze olsun uzaklaştırdı. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Denizcilik Şenliği’10 da, öğrenciler bütün bir yılın gerilimini üzerilerinden atarken yaklaşan sınavlardan önce enerji topladılar.

 Katılımcılar etkinlikte gerçekleşen  konser kapsamında Direc-t ve Dorian grupları eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.Denizcilik Şenliğine katılan öğrenciler ve katılımcı diğer kişiler etkinlikte eğlence ile dolu unutulmaz bir gün geçirdi.

Exit mobile version