Topuklu Terlik Ve Babet Modası

Yayın: 20:02 - 20.04.2021
Güncelleme: 20:02 - 20.04.2021

Ayakkabı ve terlik modası, tekstil modası gibi her yıl yenilenir. Bu senenin moda trendleri şeffaf topuklu terliklerdir. Trend olan bu ürünleri farklı kıyafetler ile kombin yapabilirsiniz. Baharın gelmesiyle birlikte botlar ve postallar yerini terliklere ve babetlere bırakmaya başlamıştır. Firma bot, çizme, çanta, ev terliği gibi birçok ürünün satışını yapar. Aldığınız her ürünü rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. 

Şeffaf Kadın Babet

Şeffaf tasarım bu senenin en trend tasarımlarıdır. Ürünün iç kısmı deri dış kısmı şeffaf malzemeden yapılmıştır. Kalıpları standart kalıp olarak tasarlanmıştır. Ürün el yapımı bir üründür. Dış şeffaf kısmında farklı desenlerde işlemeler mevcuttur. Firma kışa veda bahara merhaba kampanyasında uygun fiyat ürünleri sizlerle buluşturur. Dilerseniz kredi kartına taksit yapabilirsiniz. Yaptığınız kombinleri birbirinden şık bu babetler ile tamamlayabilirsiniz. Firmanın sitesine girerek keyifli alış verişin tadını çıkarın.

Ev Terlikleri 

Ervaninbutigi.com sitesinden bakacağınız ev terlikleri her mevsim kullanılan ürünlerdir. Kış mevsimi için seçilecek ürünler peluş olmalıdır. Bu ürünler ayak konforunuzu sağlarken ayağınızı da sıcak tutacaktır. Taban kısmı düz modeldir ve 4 cm kadar yüksekliktedir. Kalıpları standart kalıptır. Ürün alırken tam ayak numaranızı almaya özen gösterin. Firmadan aldığınız ev terliklerini ev kıyafetleriniz ile rahatça kullanabilirsiniz.

Ayakkabı Ve Kıyafet Kombini

Ayakkabılar kıyafetleri tamamlayan öğelerdir. Seçtiğiniz kıyafete uygun ayakkabı olursa daha şık ve gösterişli görünebilirsiniz. Bahar ve yaz mevsiminde giydiğiniz uçuş uçuş elbiselerin altına şeffaf terlikler sizi hem fresh hem de şık gösterecektir. Siteye girerek alış veriş yapabilir, hem de kombin fikirlerini görebilirsiniz. Ayakkabı ve terlik alırken şık olmasına ve üretim kalitesine dikkat etmeniz gerekir. Ayak sağlığı çok önemlidir. Firma yerli üretim yapan bir firmadır. Tüm ürünleri yerli ve el yapımıdır.

Ödeme Ve Kargo

Firma müşteri memnuniyeti doğrultusunda profesyonel hizmet sunan bir firmadır. Tüm ürünleri trend ve modaya uygundur. Ödemeyi farklı yöntemler ile yapabilirsiniz. Dilerseniz kredi kartına taksit imkanı vardır. Kargo belli bir sipariş limiti üstünde ücretsizdir. Siteden seçtiğiniz ürünleri başka ürünler ile karşılaştırabilir ve ona göre karar verebilirsiniz. Siteye üye olarak kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: www.ervaninbutigi.com

Exit mobile version