MENÜ ☰
Ramazan Ayı
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Manşet, Toplum » Başpehlivan ödülüne zam..!

Başpehlivan ödülüne zam..!



649.Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivanlık kazanan güreşçiye verilen 16 bin TL. 20 bin TL’ye çıkartıldı.

Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Namık Kemal Döleneken, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 649.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde ağalık açık artırmasında Koç ihale Şartnamesi’nin belirlendiğini bildirdi. Ağalık ihalesinin 27 Haziran Pazar günü Saray içi Er Meydanı’nda yapılacağını anlatan Döleneken, “İhaleye katılmak isteyenler, ağalık şartnamesi ve diğer dokümanları içeren dosyayı 3 bin TL. Bedelle belediye başkanlığından alabilecek. 50 bin TL muhammen bedelli ihalenin geçici teminatı 10 bin TL olacak. Bu fiyatlar geçen yıl da aynıydı. Bizim amacımız ihaleye katılan kişi sayısını artırmak ve rekabet oluşmasını sağlamak” dedi.

Başpehlivan ödülüne 4 bin TL zam

Başkan Yardımcısı Döleneken, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivanlığı kazanan güreşçiye verilen para ödülünün artırıldığını hatırlattı. Daha önce başpehlivan olan güreşçiye 16 bin TL verdiklerini belirterek, “ Bu yıl sadece başpehlivan ve başaltında güreşen güreşçilerin ödüllerine zam yapıldı. Geçen yıl başpehlivan olan güreşçiye 16 bin TL para ödülü vermiştik. Bu yıl 4 bin TL daha zam yaparak 20 bin TL vermeyi kararlaştırdık. Başaltı pehlivanlarına verilen 9 bin TL ödülü ise 10 bin TL’ye çıkardık. Kırkpınar bir markadır. Er meydanında güreşmek güreşçiler için çok önemlidir.” Diye konuştu.

Döleneken, Kırkpınar ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

📆 07 Haziran 2010 Pazartesi 11:00   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kartal Gazetesi Ekran görseli web anasayfa

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Henüz anket yok.

BAĞLANTILAR