İlker Çakıl’a kulüp ve tesislere giriş yasağı mı konuldu?

Yayın: 15:56 - 27.08.2010
Güncelleme: 15:56 - 27.08.2010

Alınan bilgiye göre Kartalspor Kulüp Başkanı Binali Aydın, Kartalspor – Pendikspor maçı ile ilgili haber yapıp yayınladığı gerekçesiyle Spor Takip Gazetesi sahibi İlker Çakıl’a Kulüp ve tesislere alınmaması yönünde talimat verdiği ifade ediliyor.

Kartalspor haberlerini gönüllü olarak takip eden Kartalspor gönüllüsü gazeteciye kulüp ve tesislere giriş yasağı koyan zihniyet nasıl bir açıklama yapacak merak konusu. 

Yasaklanan gazetecinin suçu neymiş.

Kartalspor – Pendikspor ile yaptığı özel maçla ilgili eleştiriler yapan haber yayınlamış diye yasak getirilmiş.

Sayın Başkan ve yöneticiler siz nerede yaşıyorsunuz, yönetmeye çalıştığınız kulüp kendi şahsınıza ait işyeriniz değil, o kulüp Kartal halkının gönül verdiği Kartalspor Kulübü.

Yıllardır bizler gazeteci olarak Kartalspor kulübünün haberlerini yapıyoruz, yapacağız da. Yerine göre eleştireceğiz, yerine göre göklere çıkaracağız.  Sizler de gelip geçici yöneticilersiniz, kendinizi sonsuza kadar o makamlarda kalacağınızı mı sanıyorsunuz.

Bir gazeteci kulüp için özveriyle haber takibi yapsın, deplasmana – kamp yerine giderek emek versin, haber yapsın bu yaptıkları takdir edilmesi gerekirken, kulübü bir tane eleştiren haber yaptı diye hemen “ tesislere girmeyecek – alınmayacak” gibi amatörce tavırlar almak hiç ama hiç şık değil.

Zira başarıları haber yapacağımız gibi hataları da dile getireceğiz. Bunlara alışacaksınız, yok eleştiriye dayanamam derseniz alışmalısınız. Biliniz ki yasaklarla da bir yere varılmaz.

Sayın Binali Aydın Başkan bu talimatı siz verdiyseniz sizi kınıyoruz.

Kartal Haber Merkezi

Exit mobile version