O film Cannes’da alkış rekoru kırdı

Yayın: 14:00 - 20.05.2024
Güncelleme: 14:00 - 20.05.2024

#image_title

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 77. Cannes Film Festivali‘nde Selena Gomez’in de oynadığı İspanyolca müzikal drama Emilia Pérez filmi dokuz dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Cannes Film Festivali bu sene pek çok Türk ünlü ismi ağırlamasıyla sosyal medya da gündem olmuştu. Kırmızı halıda oyuncuların cesur kıyafetlerinin yanı sıra filmler de konuşuldu. Ünlü şarkıcı Selena Gomez’in yer aldığı film 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Filmin yanı sıra trans aktör Gascón da performansıyla eleştirmenlerden tam not aldı.

SELENA GOMEZ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Ödüllü yönetmen Jacques Audiard’ın yönettiği Emilia Pérez filminde Gomez’e Zoe Saldaña ve Karla Sofia Gascón eşlik ediyor. Oldukça beğenilen film tam dokuz dakika boyunca tezahüratlar eşliğinde ayakta alkışlandı. O sırada ise oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez gözyaşlarına hakim olamadı.

2015 yılında Deephan’la filmiyle Altın Palmiye kazanan Jacques Audiard’ın yönettiği filmde kadın olmak için cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptırmak isteyen uyuşturucu karteli lideri anlatılıyor. Filmde Gascón cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptırmak isteyen karteli liderini, Selena Gomez eşini, Saldaña ise bir avukatı canlandırıyor.

Ada Sen
Exit mobile version