SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Flaş! Deniz Akkaya Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL

Son dakika haberi… Eski manken Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Peki Deniz Akkaya’nın Suçu Ne?

Eski manken Deniz Akkaya son dönemlerde 16 yaşındaki kızı Ayşe ve kızının babası ile yaşadığı problemlerle sık sık gündeme geliyor. Deniz Akkaya için bir şok kararda savcılıktan geldi. Eski mankene yakalama kararı çıkarıldı.

Deniz Akkaya, Son dönemlerde kızıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. 16 yaşındaki kızının telefonunu aldığı için kendisine şiddet uyguladığını öne süren Deniz Akkaya, Şimdi de başka iddialarla gündemde. Deniz Akkaya’nın kızının velayeti için hem baba hem de dede tarafından dava açılmıştı. Bu defa da savcılık Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı çıkardı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Deniz Akkaya ile ilgili olarak sosyal medya fenomeni Miray ipekler şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Miray ipekler, Deniz Akkaya’nın kendisiyle ilgili olarak escortluk yaptığı yönünde iddiaları gündeme taşıdığını öne sürdü.

Bir düğünde Selin Ciğerci ile karşılaştıklarına ve fotoğraf çektirdiklerini söyleyen sosyal medya fenomeni, bu Fotoğrafın üzerine Deniz Akkaya’nın kendisiyle ilgili iddialarda bulunduğunu dile getirdi. Aralarındaki yazışmaları izni ve bilgisi olmadan Deniz Akkaya’nın paylaştığını söyleyen sosyal medya fenomeni, Ayrıca ev adresini paylaştığını ve tehdit ettiğini de iddia etti.

Sosyal medya fenomeni şikayeti üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Deniz Akkaya hakkında hakaret suçundan soruşturma başlattı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Alınan bilgiye göre Deniz Akkaya Savcılık tarafından şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Ancak tebligatlara rağmen Deniz Akkaya ifade vermeye gitmedi. Bunun üzerine savcılık yakalama kararı talep etti. İstanbul Anadolu Sulh Ceza hakimliği Deniz Akkaya’nın ifadesinin alınması için yakalama kararı çıkardı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Magazin
04 Temmuz 2024
Dilan Engin Polat Davasında Son Dakika! Mallarının Kamuya Geçirilmesi Talep Edildi

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni gelişme. Hazırlanan iddianamede, çifte ait olan 31 şirketim ve bu şirketlerin sahip olduğu araç taşınmaz ve benzeri tüm mal varlıklarının kamuya geçirilmesi talep edildi. Kasım ayından bu yana Kara Para aklıma ve vergi kaçırma suçlaması ile tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat davasında sıcak gelişmeler var. Çiftin […]

Magazin
04 Temmuz 2024
Kadir Ezildi Evleniyor! Müstakbel Eşi Bakın Kim Çıktı

Temizlik hastası Fenomen Kadir ezildi Dünya evine girmeye hazırlanıyor. Kadir Ezildi’nin müstakbel eşi bakın kim çıktı. Temizlik hastası fenomen olarak bilinen ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kadir ezildi Dünya evine girmeye hazırlanıyor. Kadir Ezildi’nin sevgilisi ilk kez ortaya çıktı. Genç kadına beğeni yağdı. Televizyon ekranlarında “En Hamarat Benim” isimli programı sunan […]

Magazin
03 Temmuz 2024
Son Dakika! Dilan Polat’a 27 Yıl Hapis Cezası

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’a 27 yıl hapis talebi. Soruşturma tamamlandı, istenen cezalar belli oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, kara para aklama soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat için 3 ayrı suçtan toplam 27 yıl hapis cezası istedi. DİLAN VE ENGİN POLAT’IN TUTUKLANMASI Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, […]

Magazin
02 Temmuz 2024
Alperen Duymaz O Dizi İle Ekrana Geri Dönüyor

Son Yaz dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Alperen Duymaz’dan hayranlarına Müjde geldi. Başarılı oyuncu o dizi ile ekrana geri dönüyor. Alperen Duymaz hayranlarına sevindirici haber geldi. Son Yaz dizisinde muhteşem bir performans sergileyen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu ekranlara geri dönüyor. Alperen Duymaz’ın yeni dizisi belli oldu. HAYAT HIRSIZI DİZİSİNİN KADROSUNDA […]