Otomobilin tavanı kesilerek kurtarıldı

Yayın: 12:17 - 30.08.2010
Güncelleme: 12:17 - 30.08.2010

İSTANBUL(CİHAN)- Maltepe’de kullandığı otomobille yol kenarındaki elektrik direğine çarparak takla atan otomobilde sıkışan sürücü güçlükle kurtarıldı. Hurdaya dönen otomobil içindeki Abdullah Akıncı (34) aracın tavanı kesilerek çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre kaza Maltepe Başıbüyük yolu mezarlık mevkiinde meydana geldi. İçinde 2 kişinin bulunduğu 34 BD 6525 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kaza nedeniyle devrilen direğin altında kalan araç adeta hurdaya döndü. Bu sırada otomobilde bulunan bir kişi kendi imkanlarıyla çıkarken Abdullah Akıncı, araç içinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi olay yerine gelen itfaiye ekipleri Akıncı’yı kurtarmak için büyük çaba gösterdi. Otomobilin tavanını kesen kurtarma ekipleri Abdullah Akıncı’yı yaklaşık yarım saat süren çalışmalardan sonra kurtardı. Ambulansla Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Akıncı ve arkadaşı tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle devrilen elektrik direği ile hurdaya dönen otomobil kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version