Kartal’da afiş için beklerken vincin ezdiği gencin yakınları operatörden şikayetçi olacak

Yayın: 11:53 - 01.09.2010
Güncelleme: 11:53 - 01.09.2010

İSTANBUL(CİHAN)- Kartal’da, rüzgardan yırtılan “Referanduma Evet” afişini değiştirmek için kısa kalan küçük vincin yerine büyüğünü beklerken uyuya kalan ve daha sonra olay yerine gelen vinç tarafından ezilerek hayatını kaybeden Halis Atış’ın kardeşi, vinç operatöründen şikayetçi olacaklarını söyledi.

Adli Tıp Kurumu morguna getirilen kardeşinin cenazesini almak için bekleyen Muhlis Atış, kardeşinin hayatını kaybetmesi olayında vinç operatörünün ihmalinin bulunduğunu iddia etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kardeş Atış, “Gece çalışıyordu, bize telefon geldi. Vinçten düştüğünü söylediler. Daha sonra yine başka bir telefonda öldüğünü söylediler. Ağabeyim afiş takmak için vince binmiş. Vinç kısa geldiği için büyüğünü beklemişler. Geç gelir diye üşümemek için afişin içine girmiş. Orada uyuyakalmış. Daha sonra olay yerine gelen büyük vinç geri geri gelerek ağabeyimi ezerek öldürmüş. Biz vinç operatöründen şikayetçi olacağız. Olay yerine gitmedik ancak orada olanların söylemine göre olay yerinde 3-4 kişi daha varmış. Bu kaza önlenebilirdi. Ağabeyim 3 yıldır bu işi yapıyor. Günde yaklaşık 16 saat çalışıyor. Evli ve iki çocuğu var. ” şeklinde konuştu.

Adli Tıp Kurumu Morguna getirilen Halis Atış’ın cenazesi bugün alınarak öğlen saatlerinde Sultanbeyli Sinan Camisinde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilmesi bekleniyor

Exit mobile version