SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Emekliye ÇİFTE İKRAMİYE Jesti! 4A 4B 4C Fark Etmiyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekliye çifte bayram ikramiyesi jesti geldi. 4A 4B 4C fark etmeksizin tüm emeklilere EK İKRAMİYE verilecek.

Kurban Bayramı öncesi milyonlarca emekli için ek ikramiye kararı alındı. 4A 4B 4C fark etmeksizin tüm emekliler, çifte ikramiye alma şansına sahip olacak. Emekli maaşından şikayet eden ve geçim zorluğu yaşayan emekliler, bir yandan da bu yıl devlet tarafından verilen ikramiye ödemesini az bulmuştu. 3000 TL bayram ikramiyesi ödemesi için tarihler belli oldu. Buna ek olarak emeklilere bir de müjdeli duyuru geldi. 4A 4B 4C emeklisi başvuru yapmaları durumunda ek ikramiye de alabilecek. İşte emekliye çifte bayram ikramiyesi detayları…

Kurban bayramı öncesi milyonlarca emekli bayram ikramiyesi ödemelerini bekliyor. 16 milyondan fazla emekli vatandaşa verilecek olan 3000 TL bayram ikramiyesi için ödeme tarihleri açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yapılan kabine toplantısının hemen ardından bayram ikramiyesi tarihlerini duyurmuştu. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri 10 Haziran 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Ancak buna ek olarak emekliye bir ikramiye sürprizi daha var.

EMEKLİLER İÇİN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇİFTE İKRAMİYE

Emekliye devlet tarafından uzun yıllardan beri bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. Dini bayramlar öncesinde verilen ikramiye ödemeleri bu yıl 3000 TL olarak hesaplara geçiyor. Bayram ikramiyesi ödeme tarihlerine ilişkin beklenen açıklama cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dün gelmişti. Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında hesaplara geçeceğini duyurdu. Emekliler, Maaş alma tarihlerine göre farklı günlerde ikramiye alacak. Bu konuda net açıklamanın ise SGK tarafından en geç cuma günü yapılacağı düşünülüyor.

EMEKLİYE EK İKRAMİYE BELEDİYELERDEN GELİYOR

Emekli maaş alanlar için destekler belediyelerden de geliyor. Bir çok belediye kurban bayramı öncesi emeklilere destek olması amacıyla ek ikramiye kararı aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi zaten geçtiğimiz yılda emekli maaşına ek ikramiye ödemesini milyonlarca kişiye yatırmıştı. Kentte yaşayan çok sayıda emekliye 1500 TL ek ikramiye verilmiş bayram ikramiyesi miktarı 4500 TL’ye yükselmişti. Kurban Bayramı’nda da uygulamanın devam edeceği açıklandı.

Emekliler için diğer bir ek ikramiye sürprizi ise Adana Ceyhan Belediyesi tarafından yapıldı. Adana Ceyhan Belediyesi kentte yaşayan ihtiyaç sahibi emeklilere 5000 TL ek ikramiye ödeyecek. Böylece devletin verdiği ek ikramiye ile birlikte toplam emekli ikramiyesi 8000 TL olmuş olacak.

BANKALARDAN DA PROMOSYON DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Bir destek ödemesi de bankalardan geldi. Emekli maaşı alanlar için bankalarda bayram öncesi promosyon ücretlerini yatırmaya devam ediyor. Bankalar, şu anda başvuru yapan emeklilere en az 8000 TL en fazla 10.000 TL ikramiye ödüyor. Emekliler, ikramiye ödemesi almak için bankaların şubelerinden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından başvuru yapabiliyor. İkramiye miktarı emekli maaş aralığına göre değişirken bankaların web sitesinde detaylı bilgiler yer alıyor.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler