Kartalspor A2 futbol takımı sahasında Manisaspor’u konuk etti

Yayın: 08:17 - 07.09.2010
Güncelleme: 08:17 - 07.09.2010

Kartalspor 2 Manisaspor 1

Kartalspor A2 futbol takımı sahasında Manisaspor’u konuk etti. Kartalspor ilk yarıdaki etkili oyununun meyvesini 40. Dakika da aldı. Defanstan gönderilen uzun topu takip eden Uğur Utlu kalecinin açıldığını görünce topu üzerinden aşırttı ve topu ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip  Manisaspor beraberliği yakalamak adına Kartalsporun  üstüne gelmeye başladı. Sahanın her yerinde press yapan Manisaspor’lu futbolcular Kartalsporun  oyun kurmasını zorlaştırdı.
Karşılaşmanın 55. dakikasında Manisaspor kazandığı penaltı atışını Bülent Cevahir ile gole çevirerek eşitliği sağladı ve skor  1-1 oldu.

Bu golden sonra rakip kaleye yüklenmeye başlayan Kartalspor  70. dakika da galibiyet golünü buldu.

Köşe vuruşu kullanıldığı sırada Alper Bayülken rakibi tarafından düşürülünce maçın orta hakemi Gökhan Esen bu sefer Kartalspor lehine penaltıya hükmetti. Topun başına Kartalspor’dan Oğuz Sabakay geçti, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderen Oğuz Kartalspor’a 3 puanı getiren golü kaydetmiş oldu. (2-1)

Geçtiğimiz sezon çapraz bağları kopan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan kaptan Mesut Kumcuoğlu maç eksiğini gidermek için Manisaspor karşılaşmasında forma giydi.

Exit mobile version