Koray Aydın İYİ Parti’den İstifa Mı Ediyor? Bomba İddia

Yayın: 11:23 - 20.06.2024
Güncelleme: 11:23 - 20.06.2024

#image_title

Meral Akşener’in koltuğu Müsavat Dervişoğlu’na devretmesinin ardından İYİ Parti’de sular durulmuyor. Kurultay’da başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın’ın iyi Parti’den istifa edeceği iddia edildi.

İYİ Parti, 31 Mart seçimlerinde aldığı yenilginin ardından olağanüstü kurultaya gitmişti. Meral Akşener başkanlık yarışına katılmazken Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yarışmıştı. Başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın ile ilgili bomba İddia gündeme geldi. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski genel başkan Meral Akşener’in görüşmesi sonrası partide başlayan krizin ardından Koray Aydın’ın da istifa edeceği konuşuluyor.

Koray Aydın, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini sert dille eleştirmiş, iyi Partililerin yüzünün yere eğildiğini söylemişti. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’na da yüklenen Koray Aydın, Parti yönetiminin Meral Akşener’i açıklama yapmaya davet etmesi gerektiğini söylemişti.

İSTİFA EDEBİLİR

Meral Akşener şu ana kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin içeriğine dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Önümüzdeki günlerde Koray Aydın’ın çalışma arkadaşları ile bir araya geleceği ve yeni bir yol haritası çizeceği öğrenildi. Çalışma arkadaşları ile görüşecek olan Koray Aydın’ın partiden istifa etmeyi de düşündüğü konuşuluyor.

kader gun
Exit mobile version