Müge Anlı Kıyma Makinesi Cinayeti ile İlgili Kan Donduran Gelişme! Doktor Her Şeyi Anlattı

Yayın: 14:16 - 20.06.2024
Güncelleme: 14:16 - 20.06.2024

#image_title

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kıyma makinesi cinayeti gündemde kalmaya devam ediyor. Bugün kıyma makinesi cinayeti ile ilgili yeni kan donduran gelişmeler ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kıyma makinesi cinayeti konuşuluyor. Tüyleri ürperten olayla ilgili bugün yeni gün gelişme yaşandı. Kahramanmaraş’ta 2011-2012 yılları arasında görev yapan bir doktor bugün programda canlı yayına bağlandı. O dönem Güllü ve ailesinin acil servise geldiğini belirten doktor, üstlerinin kan koktuğunu dile getirdi. Peki Müge Anlı kıyma makinesi olayı çözüldü mü? Müge Anlı Güllü Çolak olayı son durum ve detaylar haberimizde…

KIYMA MAKİNESİ CİNAYETİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Mehmet Taşpınar, birlikte yaşadığı Güllü isimli kadının evden kaçtığını söylemiş Ve geri dönmesini istemişti. Ancak o günden itibaren olaylar silsilesi bitmek bilmedi. Ortaya çıkan kıyma makinesi cinayeti ise adeta kan dondurdu.

Mehmet Taşpınar’ın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasının ardından Güllü’nün yeğeni Ahmet canlı yayına geldi. Halası Güllü’nün bir cinayet işlediğini belirten Ahmet, Anneannesiyle birlikte yıllar önce bir adamı öldürdüklerini ve cesedi kıyma makinesinde çektiklerini iddia etti. Bu iddia stüdyoda Soğuk rüzgarlar estirirken herkes şaşkına döndü.

KIYMA MAKİNESİ CİNAYETİNİN DETAYLARI

Ahmet’in iddiasına göre Güllü ve annesi, Öldürdükleri kişiyi kıyma makinesinde çekti nokta ardından da aile salça çekip dışarıya satmaya başladı. Daha sonra da aile tarafından bu makine evden çıkarıldı. Makinenin değerinin 10.000 TL olmasına rağmen 500 TL’ye satılması şüpheleri daha da arttırdı.

CANLI YAYINA BAĞLANAN DOKTOR HER ŞEYİ ANLATTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in bugünkü bölümünde bir doktor canlı yayına bağlandı. 2011 2012 yılları arasında Kahramanmaraş’ta görev yaptığını belirten Doktor, o tarihlerde Güllü Taner ve cennet Çolak’ın acil servise geldiğini dile getirdi. Cennet Çolak’ın çok kötü olduğunu ve tansiyonunun yüksek olduğunu belirten doktor, Güllü hanımın ise annesinin kan tuttuğunu ve bu sebeple bayıldığını söylediğini anlattı. Ailenin üstünün kan koktuğunu belirten Doktor Güllü Hanım’ın sürekli güldüğünü de sözlerine ekledi. Anneyi Kan tutması nedeniyle psikiyatri servisine yönlendirdiğini belirten Doktor aynı zamanda Güllü’ye de psikiyatri ile görüşmesini tavsiye ettiğini ifade etti.

Canlı yayına bağlanan doktorun bu iddiaları sonrası Taner Bey adeta çılgına döndü. Oldukça telaşlandığı gözlenen Taner Doktora da hakaretler yağdırdı.

kader gun
Exit mobile version