Uyarı Geldi! O İller Dikkat Bardaktan Boşanırcasına Yağış Geliyor

Yayın: 06:50 - 21.06.2024
Güncelleme: 06:50 - 21.06.2024

#image_title

Meteorolojiden 21 Haziran hava durumu tahminleri yayınlandı. Bugün o illerde Bardaktan boşanırcasına yağış bekleniyor. Vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika yağış uyarısı yaptı. 21 Haziran hava durumu tahmin raporuna göre bugün bazı illerde kuvvetli yağış görülecek. Özellikle orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Sinop ve Ardahan çevreleri, Denizli’nin güneyi ve Muğla’nın iç kesimleri ile Antalya’nın batısında şiddetli sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

O İLLER İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yurdun büyük bölümünde bugün hava açık olacak. Ancak MGM bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Sinop, Ardahan çevreleri, Muğla’nın iç kesimleri, Denizli’nin Güney kesimleri ile Antalya’nın batısında yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yurdun diğer bölgelerinde ise hava az bulutlu ya da açık olarak geçecek.

21 HAZİRAN HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?

Meteorolojiden elde edilen verilere göre bugün hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıklar yurdun büyük bölümünde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredecek.

Bugün Rüzgar da hafif ve Akdeniz’in güneyinde ara sıra orta kuvvette bekleniyor. Ancak Marmara Bölgesi’nin güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve Doğu yönlerden kuvvetli Rüzgar görülebilir. Marmara’da rüzgarın zaman zaman fırtına şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

kader gun
Exit mobile version