Cübbeli Ahmet Hoca Efkan Ala’ya Demediğini Bırakmadı

Yayın: 12:57 - 26.06.2024
Güncelleme: 12:57 - 26.06.2024

#image_title

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, zaman zaman yaptığı siyasi yorumlarla da gündeme geliyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Ünlü, seçim sonrası değerlendirmesiyle de çok konuşuldu.

Kamuoyunun ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, yaptığı yorumlar ve dikkat çeken çıkışlarıyla gündemi sallamaya devam ediyor. Son olarak 31 Mart Yerel Seçimlerindeki yorumlarıyla dikkat çeken Ünlü, seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmeyle faturayı tek bir isme kesti. Yerel Seçimlerdeki başarısızlığın faturasının Efkan Ala’ya kesilmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü, bu çıkışıyla çok konuşuldu.

CÜBBELİ AHMET’TEN EFKAN ALA ÇIKIŞI

Ekol TV’ye konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, geride bıraktığımız 31 Mart Yerel Seçimlerine değindi. Seçimi değerlendiren Cübbeli Ahmet, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Ayrıca açıklamasında CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 7-8 sene önce telefon görüşmeleri yaptığını söyledi. Ahmet Mümtaz Ünlü, AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarısızlığın faturasının Efkan Ala’ya kesilmesi gerektiğini söyledi.

EFKAN ALA’YA İSTİFA ÇAĞRISI

31 Mart Yerel Seçimleri geride kalırken Yerel Seçimlerde CHP birinci parti çıkmıştı. Cübbeli Ahmet Hoca’dan Yerel Seçimle ilgili dikkat çeken yorumlar geldi. AK Parti’nin Yerel Seçimdeki başarısızlığının arkasındaki ismin Efkan Ala olduğunu söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü, Efkan Ala’yı istifaya çağırdı. Adayları belirleyenin Efkan Ala olduğunu söyleyen Ünlü, ‘Bu adayları belirleyen Efkan Ala’dır. Mağlubiyetin sorumlusu odur. Efkan Ala derhal istifa etsin. Erdoğan harici herkes AK Parti’de değişebilir. Kimse vazgeçilmez değildir.’ dedi.

kader gun
Exit mobile version