Son Dakika! İstanbul Bahçelievler’de 7 Katlı Bina Çöktü

Yayın: 06:22 - 27.06.2024
Güncelleme: 06:22 - 27.06.2024

#image_title

Son dakika haberine göre İstanbul Bahçelievler’de 7 katlı bina çöktü. Binanın 1980 yılında 4 katlı olarak inşa edildiği ortaya çıkarken 3 katının Kaçak olduğu öğrenildi.

İstanbul Valiliği son dakika açıklaması yaparak Bahçelievler’de 7 katlı bir binanın çöktüğünü duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada çöken binada Ölü ya da yaralı olmadığı bildirildi. Ayrıca enkaz altında kalan kimsede bulunmuyor.

3 KATI KAÇAK ÇIKTI

İstanbul Bahçelievler’de sabah erken saatlerde meydana gelen olayda Zafer mahallesi Yadigar Sokak’ta bulunan 7 katlı bir bina henüz birinin veya bir nedenle çöktü. Olay yerine çok sayıda AFAD, sağlık, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi.

Ama ekipleri çöken binada arama çalışması gerçekleştirdi. Ölen ya da yaralanan olmadığı ve enkaz altında kimsenin kalmadığı bildirildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada binanın 1980 yapımı olduğu belirtilirken çevrede de gereken tedbirlerin alındığı bildirildi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bayındır ise yaptığı açıklamada, olay yerinde ve çevresinde sıkıntılı olduğu tespit edilen 4 binanın daha boşaltıldığını bildirirken çöken binanın 1994 yılında 3 katının kaçak olarak çıkıldığını söyledi.

kader gun
Exit mobile version