Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul ‘Kalpazan’ Dizisinde Yeniden Buluşuyor

Yayın: 14:52 - 29.06.2024
Güncelleme: 14:52 - 29.06.2024

#image_title

Fazilet Hanım ve Kızları, Teşkilat gibi dizilerde başrolü paylaşan ve aynı zamanda yakın arkadaş olan Denizli Baysal ve Çağlar Ertuğrul bir kez daha Partner oldu.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul ikilisi yeniden Partner oldu. Daha önce Fazilet Hanım ve kızları ile Teşkilat dizilerinde başrolleri paylaşan iki ünlü oyuncu bu defa Kalpazan dizisinde bir araya geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, O3 Medya tarafından Show TV için hazırlanan Kalpazan dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

YENİ SEZONA DAMGA VURACAK

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanması planlanan kalpazan dizisi iddialı hikayesi ile dikkat çekiyor. Dizinin baş yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin otururken senaryosunu ise Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül kaleme alıyor. Kalpazan dizisinde, darphanede çalışan saf ve temiz bir memur olan Adem, yaşadığı olaylar sonucunda sahte para basan bir kalpazana dönüşüyor.

TİMUÇİN ESEN VE BURÇİN TERZİOĞLU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Dizinin 2 başrol oyuncusu Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul oldu. Ancak dizide Adem karakterine Hayat verecek oyuncu için Timuçin Esen ile görüşme yapıldığı öğrenildi. Adem’in eşi Canan karakterini ise anlaşma sağlanırsa Burçin Terzioğlu canlandıracak.

Çağlar Ertuğrul dizide Adem’in tam zıttı olan kardeşi Kartal’a hayat verecek. Deniz Baysal ise Ayşe isimli bir polisi canlandıracak.

kader gun
Exit mobile version